Mondjátok már meg nekem légyszi h h a p*csába tudom kiiktatni azt az érzékelőt ami leállítja a motort h ha lennt marad a támasztó(sztender)Mert a felénk lévő mocsok utakon folyamatosan leszakad és már nem győzöm forrasztani:SMielőbbi segítségetek várnám!Megoldásokba olyanra gondoltam h rövidre zárni vmit vagy nem tudom!Szal aki csinált már ilyet kérem segítsen!
mit postáztok? A magyar posta mo-n belül max 1900ftért elvisz elég nagy csomagokat. A posta honlapján néztem múltkor a kipuff miatt, de az rohadtul bőven belefér.
figy, qrva sok lenne ez a csomagfeladás... nem néztem utána de akkora dobozba kéne tenni mint a ház. mi lenne akkor ha találkoznánk szolnokon? én bevállalom a vonatjegy árát ezen ne múljon, neked is kijönne az odavissza ut 2. osztályon 1500ft-ért... sokkal egyszerűbb. na?
persze, a csapból is a hot blood folyik, mindenki qrvára dicséri...
nekem van itthon de még nem próbáltam mert úgy vagyok vele most h a diploma eléggé betett az edzésnek meg a mostnai verseny hétvégén is alig kajáltam ugyh előbb felépítem az étrendemet, fogytam amugyis 2kg-t.... ugyh csak 2 hét múlva fogom kipróbálni, de sokat várok tőle nagyon:)
És át is irattad bibbííí? Mert ha nem, akkor jól megszivatod a következő tulajt.... De az is lehet, hogy már hivatalból elindították ellened a büntetést, mert az előző tulaj bejelentette, hogy eladta neked, te pedig nem irattad át :P
figy, qrva sok lenne ez a csomagfeladás... nem néztem utána de akkora dobozba kéne tenni mint a ház. mi lenne akkor ha találkoznánk szolnokon? én bevállalom a vonatjegy árát ezen ne múljon, neked is kijönne az odavissza ut 2. osztályon 1500ft-ért... sokkal egyszerűbb. na?
nekem van itthon de még nem próbáltam mert úgy vagyok vele most h a diploma eléggé betett az edzésnek meg a mostnai verseny hétvégén is alig kajáltam ugyh előbb felépítem az étrendemet, fogytam amugyis 2kg-t.... ugyh csak 2 hét múlva fogom kipróbálni, de sokat várok tőle nagyon:)
csak elkö vinni vizsgáztatniés én 150 be odaadom heheee
érdekel?