osztom énis ezt a véleményt! Én 5 éve vagyok asszonypajtással és az én véleményem is az hogy ilyen fiatalon nem túl jó hosszú ideig leragadni valaki mellett! Különösen ha első kapcsolatról van szó.
mario csak holnap reggel dobom ak épet mert qrva fáradt vagyok... holnap nem megyek suliba mert ellógom az egész napot mert kicsit összébb kell dobnoma mocit versenyig
elviszem én ... eldöntöttem h. pályázni fogok... kemény lessz de reméllem meg fogja érni pályázni. kicsit féltem a sityakomat ... ilyen: vagy jó a cms is?
örülj neki :) én 4 éve élek egyutt a csajjal.. hát mitnemondjak megbasznám a legyet is röptében... nem jó még leragadni hidd el. jah és a csunya csajokat is kúrd meg8ugyanis azért van a bugyijuk, hogy ráhúzd a csúnya fejére)
yamaha lesz még iyen az életben ne félj! most menj bulizni, haverok, kiscsajok, akkor is ha nincs most kedved hozzájuk. majd 4 sör meg a 1 feles után amikor kistopban odatáncolnak hozzád akkor átértékeled a dolgot!
Rocky zsír a mocc!:) gyere pályanapra, vagy kedden aprilia-ra... hidd el ott kell először kihuzatnod, mert az utcán nem sok jó fog kisülni főleg h drága is volt:D
Nem tudom, hogy láttátok-e a Harley Davidson és a Marlboro-man-t, de abba hallottam, hogy pasi és busz után se fuss...mindig jön a következő...na ezt gondold te is, csak ne pasira, hanem csajra értve!
te Ádám?
számokat kérek!
lemész bulizni nem vagy kiváncsi h xy csaj miyen lehet?
köszi mindenkinek a jókívánságokat!
Rocky zsír a mocc!:) gyere pályanapra, vagy kedden aprilia-ra... hidd el ott kell először kihuzatnod, mert az utcán nem sok jó fog kisülni főleg h drága is volt:D