Ja köcsög jó nektek h ott lessz a vége.... Biztos nagy buli lessz. Én személy szerint haragszom a szervezőkre mert nem kapott elég nagy médiavisszhangot ez az egész és a fél országnak gőze sincs arról h mi is lessz az elkövetkező héten itt.
Ha jól beharangozták volna most a fél ország ott csápolna a magyaroknak a pálya szélén
Hali nekem van egy rs-em eladó, és pest környékén van...(40km)
2007-es fehér , szinte új ,magyar ,garis.2 kulcs,kevés km,reális áron adom....
Ha érdekel írj
Tervezem egy rs 125 vételét.Vmi tipp,infó,h hol lehet jókat találni?Kereskedés?Főleg Bp érdekelne,de a netet végig böngésztem már,most látnék is már vmit.Szal értitek :) Jóccakát,ill jóreggelt,ki mikor olvassa ;)
Ezzel a tőzsde dologgal én nem minden téren vagyok kibékülve.
1 millió Ft alatt bele sem kezdenék valószinűleg és nem is egyedül hanem valamelyik brókercéget megbízva.
Egy csoporttársam nyomja kicsiben ő egy év alatt keresett vele 300 ezret ezt kb egy összegben (jókor adott el)
A probléma a tőzsdével h nem állandó a pénzhozam nem kapsz havi "fix"-et ez inkább a hosszútávú befekttésről szól.
Meg lehet próbálni próba szerencse,hátha ráérzel....
Hallo!
nem tudja valaki,hogy dellorto vhsa 32 karbi-hoz honnan lehet nagyobb fúvókát szerezni
vagy valaki esetleg csinál ilyet vagy valamijen boltba..
köszönöm a segitséget
megint off
huztam a turbo nyomásszabályzó szelep előfeszítésén és elöbb megjön a turbonyomás. 1 icipicit jobban gyorsul de 3astól van az igazi huzása... ledugoztam 1 csövet 1 próbára.. 0,9 re felmet igy a nyomás és ment mint állat. csak sajna azt már nembíírná a blokk chip nélkul..
Az biztos hogy ki lehet fogni rossz rs-t sőt aki nem törődik vele annak tuti bemondja az unalmast szerencsére én jó mocit fogtam ki amivel TÖRŐDÖK és ezt meg is hálája
Jaja! Csak nem mindegy hogy visszamenőleg x tulaj kókányolásait fizetem folyamatosan.... és nem bántásból (elnézést a fanatikusoktól) egy játékmotorra!
Embörek!
Igaz off, de itt is megkérdezem: 250-es, 400-as Ninjával kapcsolatban valakinek tapasztalata?
Mennyire tartós darab? (mondjuk az RS-hez képest már minden tartós...)
egyébként szerintem nagy hüyeség amit írsz egy stabil bankba betenni a pénzed alapdolog. ők megforgatják, és többet kapsz vissza. mi ebben a svindli? ők megszedik magukat belőle, de te sem gondlod komoyan h majd ingyen csinálják neked? a másik meg ha tudsz oyan befektetést ami iyen hozamot ad iyen kockázat mellett akkor válaszd azt...
Ha jól beharangozták volna most a fél ország ott csápolna a magyaroknak a pálya szélén