Mi, meg szabadedzeni voltunk a holnapi háromórás robogóversenyre.
Olyan indulók lesznek, mint a kis Szabó,Lovas Janibá, Magda Attila.
Asszem kurvára el leszünk picsázva:)
ma voltam kicsit tekerni a lacházi gokartpályán. 5:2re elpicsáztam egy xt-t 5 körösök voltak a versenyek
vki tud vmit hogy vasárnap mi lesz kakucson ? elvileg Ktm napok leszenk :S
Gyors segitség kellene vettem a futurámra hengert,dugót,ami nem olyan mint a régi.Az én hengeremen és dugómon van bemetszés,amit vettem azon nincs,szerintem az rotax 122 és crossmotorról van az enyém pedig rotax 123. Össze rakhatom vele?Nem lesz baja?Segitsetek.
Előre is köszi.
Gyors segitség kellene vettem a futurámra hengert,dugót,ami nem olyan mint a régi.Az én hengeremen és dugómon van bemetszés,amit vettem azon nincs,szerintem az rotax 122 és crossmotorról van az enyém pedig rotax 123. Össze rakhatom vele?Nem lesz baja?Segitsetek.
Előre is köszi.
Feltehetően utolsó lesz a csapat, rengeteg esés is lesz, de sebaj, mi akkor is jól fogunk szórakozni!:)
Nem indulok, csak kimegyek segíteni tankolni, meg szerelni, ha kell.
Ha úgy tetszik én vagyok a csapatfőnök:)
Olyan indulók lesznek, mint a kis Szabó,Lovas Janibá, Magda Attila.
Asszem kurvára el leszünk picsázva:)
ma voltam kicsit tekerni a lacházi gokartpályán. 5:2re elpicsáztam egy xt-t 5 körösök voltak a versenyek
vki tud vmit hogy vasárnap mi lesz kakucson ? elvileg Ktm napok leszenk :S
Előre is köszi.
pedig csak a powernyelven kellett volna állítani (nem tették meg így végigkaristolta a friss dugót )
Előre is köszi.