hát nézd ha csak pályázol vele akkor arra jó, mert vannak rajta csuszások de minden hiba ki van rajta javítva meg foltozva, azzal nincs gond. le kell csiszolni és ujból lefujni. így 35ért tudom odaadni. fejidom, oldalidom, alul az összekapcsoló és a farokidom. ha csak pályázol vele és nem kell h csilivili legyen akkor abszolut jó...
mondom én elsőre megmondtam:) a vádlijáról azonnal, pedig azt mindig szerette eltüntetni, direkt mindig vízben áll fotózáskor vagy szimplán nem mutatták:)
pumping iront-t gondolom láttad:)) alap gyúrós film:)
Hallod Geri, sztem ez pont olyan mint ahogy te kiírod hogy itt, meg ott ennyit meg annyit mentél pályán.
Nyílván ez motoros fórum itt ezzel lesz valaki "menő" és nem azzal hogy mekkora háta van.
De pl a te autós képed is ilyen ha eztnézzük. Miért raktad fel? hogy felvágj vele hogy ilyenbe ültél.
Tyt meg felrakja a hátát mert ő meg pl ebbe jobb mint más ....
Félreértés elkerülése végett én senkit nem pártolok és senkit nem akarok megbántani ezzel!
Ez a személyes véleményem.
De szerintem meg mindenki rakosgassa fel a képeit. Mindenki büszke valamire és ne legyünk elfásultak hogy csak motorok, meg köridők.
Aki meg unja a képeket az meg ne nyissa meg vagy valami.
oké,csak szerintem ez kicsit primitív.én sem vetem meg a szépet,elismerem ha valaki igényesen foglalkozik a testével,ők a ritka kivétel,akiknél aszondom Ok,hogy kiteszi a képet.ugyis érted mitmondok.
Végülis ez is egy sport,ennyi erővel én minek rakok ki triálos képet(mielőtt még valaki megszólnak)
Szóval,,ja....
Ezt mondom hogy ez faszság. Gyúrók ura? Milyen hülyeség ez már :) Szerintem minden kondizó srác itt a fórumon többet gyúr, többet tud, szebben néz ki, mint én, ezért jogtalan. Ítéld oda másnak plz a díjat.
Vagy ha sörgyúróra gondoltál, akkor bevállalom :)
amúgy az ilyen gyúrós magamutogatás elég összetett dolog. Az is valószínű hogy nem mindenkinél ugyanazt a hatást akarja kiváltani. Lehet valaki csak elismerést szeretne, van aki meg tényleg felvágni. Van aki ezzel akar kitűnni, van aki ezzel akar beolvadni.
Ezért nem lehet sztem megmondani hogy miért van, lehet mindenki másért csinálja.
Az meg ha valaki az én képeimet ilyesminek tekinti, csak röhögni tudok, köztudottan nem vagyok egy szálkás bodybuilder alkat, és nem is van nagyon mit mutogatnom
Szerintem egyszerű. Magamutogatás, arcolás, erőfölény fitogtatás? Kivéve amikor poén.
Volt idő, amikor haláli komolysággal nyomtam fel ide a hátas képet, mert hogy az milyen jó, szerencsére az ilyen faszulásokról leszoktam (kivéve amikor poénnak szánom)
Ja a másik ok lehet, hogy benne van az emberben az 'erősebb kutya baszik' effektus, és primitív magamutogatással próbálja a világ tudtára adni, hogy ő a legnagyobb kan a földön. Szerintem kanok között megszokott ez a dolog. Nem mondom hogy jó, de evvan, mindenki azzal nagyzol amivel tud.
Van aki az izmaival, van aki az eszével, vagy a mosolyával, a pénzével, a mocijával, vagy azzal hogy harminc centis farka van.
gixxer 600 1.5 8000km
600rr 1.3 7800km