épp nézem az adatlapodon a képet.. miyen kibaszott vékony nyakad van hallod, és miyen qrva kicsi fejed h oldalról még a plexi vonalában sem látszik....
tyt az aprilia nyiregyhaza egy fos :P tesom is ottvet trobogot de nagyon fasz az a csavo aki az igazgato ... nem akarom mondani miert de ha nagyon erdekel :P szal a tesom robogojat amr megakarta mas venni de igy modnta a papo hogy a bmws ha nem jon maguk elvihetik bla bla bla ...
Rsata!
néha kidobja az 5öst azt ennyi.. de nem gase.
elektronikát használtan tudtam 25rongyért. majd akkor örülök ha már a kezemben lesz...
erről a kipuff fojtás dologról mondott vmit Phoneman is!!!
mondj már el plz mindent róla, mert vhogy elfelejtettek erről is szólni...
nekem nem vettek ki semmit belőle :(
Tyt!
5ös? mi baj van vele? elektronikát használtan tudtál szerezni? szabad kérdezni mennyi volt mert haveromnak is zsír új Rs 125je van és az is szar 5-6között! ugyanaz a festés mint a tied gyönyörő vitt is vele!
Spettaciolo!
eddig 2700km van benne, és teljesen meg vok elégedve, semmi baja nem volt eddig /pedig sokan megmondták h 1000km után beszarik... /, és tök jól megy meg minden.. fojtatlan elektronika is hamarosan belekerül, úgynézki tudtam szerezni hozzá...
Nem tudom amit itt mutatnak annak mi a valóságalapja az viszont 100% hogy az Aprilia szeretne lefelé is terjeszkedni ezért biztos egy 600-as RSW bevezetése akár V4-es motorelrendezéssel öszintén 750-ről még nem de az 1200 ról már hallotam ez olyan lesz elvileg mint a Ducatinak a Desmosedici RR-je szóval komoly Superbike és valszeg be fog lépni a Superbike-ba az Aprilia!!!!
Én csak szurkolok mert ha kihoznak egy jó 600-ast ami üti-vágja a Japókat (minden esély meg van rá) az nagyon megdobná az eladásokat!!!!! És végre lenne igazi Olasz nagyszériás 600-as disznó designnal és őrült menetteljesitményekkel!!! Áhhh simán veszek akkor egyet ha kihozzák végre!!!
másvalaki tud vmit erről a kipuffban lévő fojtásról?