Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kizárt
Kizért, de ez nem olyan, ez virágos, barátnőmnek inkább festetnék egy lepkés pillangós sisakot, azt szereti
mé a motorodat lefestéenéd nagyszemes metállal? meg árány-ezüst-csillogós mindenre?
Cigány nem jutott volna róla eszembe, de most ahogy így mondod... hát így sem cigányos
De te tudod
szerintem nem
nézegettük a sisakokat, de az ilyenre azt mondta, hogy ez olan cimbalmos.. amúgy valóban tiszta cigány..
én is ilyet néztem
bele van őrülve a virágos sisakokba
vaaagy vesz magának, nem?
Persze nekem még mindig ez a kedvenc :) Ha megtehetném, megvenném az Asszonykának :)
én hiába adnám neki oda a dzsekim, nadrágom, picit 2x akkora méreteim vannak mint Neki :)
Ezért kapott saját shox cordura kabit meg kesztyűt, csizma kéne még nagyon, nadrág, gerincvédő (jó esetben az enyém megy Rá) meg egy normális sisak.
Végülis megtehetném hogy veszek Neki megint valami 15ezres kategóriájú sitykót holnap, de inkább valami normálisba fektetnék be, minimum MDS Edge, de inkább ugyanazt mint ami az enyém
hát én se szivesen viszem a bnőmet 1 sima szövetkabátban meg vmi szar bukóban
inkabb nekiadtam az agv bukómat meg 1 shox dzsekit!inkabb minthogy legyen vmi baja ha esetleg elesünk és utanna csak magamat hibáztatnám h mért nem normálisan öltöztettem fel!szerintem fő a biztonság a vezetőnek és az utasnak is!
"ézzel összenyomva a nyakbemenetnél össze tudnám roppantani úgy el van gyengülve az anyag. Fel nem venném mert sztem ha leesne e motorról már akkor kettétörik"

túlzásokba ne essünk, még azt is megnézném hogy egy 20éves kiskőrösit összeroppantasz kézzel! Én a kiskőrösinek baltával estem neki, és kifejezetten jól bírta.
Elég ritkán moccozik velem az asszonypajtás mostanában. Egyébként meg tavaj protektoros dzsekit vettünk neki és erre ment a péz el. Meg ha sisakot veszek egyszer Neki, akkor normálisat.. az meg nem ócsó ugyebár
Eladó Aprilia RS pályaidom
99-05ös, de az előtte lévőekre is ok.

ára csak 40E pénz, mert fényezni kell, kb 5E ft ráfordítást igényel.
jaja ez igaz!
És az utód milyen lesz?
rdani8@hotmail.com vedd fel msnen és tölle kérdez ő tud és ha jol emléxem akkor 13-14
dávid azt kőkorszaknak hívják
Őskorszaki r1 :D
Nekem bejön ez a bukesz.... könnyű,masszív,kényelmes, jól tartja a fejed 200 felett is nem fütyül,sípol. jól néz ki, frankó ár/érték arány
Igen csak ők babettával, meg simson starral járkálnak lennt az Alföldön a kocsma és a házuk között
Amivel max elcsúszni lehet a sóderon 20-al
Igen csak a csajomra nem nagyon adnék fel egy ilyen semmi védelmet nem nyújtó bilit max az ellenségemre.... Akkor inkább nem viszem magammal.
Nekem is van egy Grexem ,első bukósisakom itt van kirakva a szobámban emlékként, most lessz 7 éves sztem 2 kézzel összenyomva a nyakbemenetnél össze tudnám roppantani úgy el van gyengülve az anyag. Fel nem venném mert sztem ha leesne e motorról már akkor kettétörik
Szóval sztem gondold meg h megéri-e továbbra is ilyen sisakban hordozni a barátnődet mert (ne legyen,de) egy nem vészes elcsúszásból komoly tragédia is lehet ha széttörik a bukó a fején.....
neked minek iyen sok bohóc szar a gépedre?
topicban. a zennyi, meg hogy a sisakod azt tudja mint amit agv-ként tudott, valszeg szegényesebb belsővel.
miva'?