Először én is 125/50-el nyomtam. De utána rájöttem, hogy nem éri meg és inkább vettem egy rendszámos gépet. Jobb a békesség! A jogsit most csinálom A-ra, két hét múlva remélhetőleg meg van
De mikor 140-nel kiekerüli a civilrendszámos rendőreutót, ami utána megállítja, nehezen fogja tudni eladni nekik, hogy 50-es:)
Ez a "renccámtalanítás " amúgy is nagyon necces dolog, ha bár mi van, azonnal ráverik(a balhét:) és úgy indul a bünti, hogy: biztosítási csalás, vezetői engdély nélküli gépjárműhasználat, okirathamisítás.
Ezért lehet kapni pár évet felfügesztve, szerintem nem éri meg. Ha meg még ő is volt a hunyó valamiben, akkor neki gyakorlatilag reszeltek.
(tudom, hogy csak a kérdésre válaszoltál, én meg csak hangosan gondolkoztam:)
matricázz,csináltass a km orádra egy uj hátlapot,100as max sebbel(ergo felezd a gyárit) hengerböl 125ccm kiköszörül cm50 beüt (de igényesen)
hátsólábtartó leszerel,rendszámvilágitás letakar.
keskenebb gumi hátra.
ez mind ilyen tirpák dolog,de ezekkel tudsz probálkozni
Szasztok!
Lenne egy kérdésem azt hogy lehet megcsinálni hogy a zsaruk azt higgyék egy 125-ös motorról hogy 50.es. Ötleteket várok! És kérlek ne nézzetek le, hogy ilyen elavult kérdéseket teszek fel!
Yamaha, nekem ilyen bukóm van, hjc fg-14 sztem nem rossz bukó, egy ideig befujt a plexi alatt a levegő de beállítottam és azóta semmi gondom vele. Nekem sárgába van, ezüstszínű plexivel, jutányos áron kaptam mert egy volt belőle.
na srácok offolok egy kicsit
voltam ma müszakiztatni egy jó ismerősöm autóját,megkérdezte elvinném-e
mitsubishi 3000gt VR4 twin turbo pattika állapot:)
szépen búg rajta a 2 csiga,jólelküen noszogatja a ménest
Én elmondom miért szép szerintem ez a SUOMY ezzel a mázzal:
-több motívum is megjelenik rajta
-mocsok igényesen ki van dolgozva
-jól eltalálták a színeket
-a mintázat néha picikét piszchedelikus ha jobban megnézitek
Ez a "renccámtalanítás " amúgy is nagyon necces dolog, ha bár mi van, azonnal ráverik(a balhét:) és úgy indul a bünti, hogy: biztosítási csalás, vezetői engdély nélküli gépjárműhasználat, okirathamisítás.
Ezért lehet kapni pár évet felfügesztve, szerintem nem éri meg. Ha meg még ő is volt a hunyó valamiben, akkor neki gyakorlatilag reszeltek.
(tudom, hogy csak a kérdésre válaszoltál, én meg csak hangosan gondolkoztam:)
de ha jol emléxek azt kapcsolóval lehetett állitani!
hátsólábtartó leszerel,rendszámvilágitás letakar.
keskenebb gumi hátra.
ez mind ilyen tirpák dolog,de ezekkel tudsz probálkozni
Lenne egy kérdésem azt hogy lehet megcsinálni hogy a zsaruk azt higgyék egy 125-ös motorról hogy 50.es. Ötleteket várok! És kérlek ne nézzetek le, hogy ilyen elavult kérdéseket teszek fel!
bittos több lenne az érdeklődő és az ember is!
Nemzetközi Aprilia nyílt nap június 11.!
voltam ma müszakiztatni egy jó ismerősöm autóját,megkérdezte elvinném-e
mitsubishi 3000gt VR4 twin turbo pattika állapot:)
szépen búg rajta a 2 csiga,jólelküen noszogatja a ménest
-több motívum is megjelenik rajta
-mocsok igényesen ki van dolgozva
-jól eltalálták a színeket
-a mintázat néha picikét piszchedelikus ha jobban megnézitek