Szegény motor annyi szidást kapott itt a fórumon, hogy amióta Aszalósékat megjártuk mindenáron bizonyítani akar.... Fejébe vette hogy elpicsázza a hayabusákat az autópályán, az R1eseket versenypályán... Tisztára be van zsongva. Múltkor is átmentem a garázsba meglátogatni a kis apriliát, erre nem azt látom hogy gumimelegítő van a gumikon, és már melegedik a motor? A tankon meg BRNO itíner kifeliratozva... Tisztára megjött a kis gép életkedve :)))
mellesleg csütörtökön itt a főtéren mindjárt két srác akarta elkérni tőlem a motort. Én meg köcsög voltam és nem adtam oda, ha már végre megy a gép jól, először én élvezkedjek már rajta... Bekaphatja mindenki :)
Eddig volt olyan h odaadtam olyannak is akinek megbántam h odaadtam. Visszahozta, és seköszi se semmi, csak hogy a 954RR mennyivel jobban megy. Ja és ETZs gyerek, ő könyörgött h elvihesse az RSt!
Azóta útálom a fejét a buzeránsnak :D
Ezért hülyeség ez a tesztmotorozás dolog. Senki nem várja el tőlük hogy ingyen odaadják a legjobb moccokat minden idiótának, akinek épp van jogsija. Sőt érthető, hogy munkahely nélküli embereknek nem adnak motort a kezébe. DE és itt a baromi nagy DE, mi a fasz értelme van akkor az egésznek? Átlagember túl halandó ahhoz hogy elvihesse egy körre ezeket a gépeket, a profiknak meg a mocsok pénzeseknek meg amúgyis bármikor odaadják. Ennyi!
Én voltam a szentesi tesztnapon de nem engedtek minket menni. Arra hivatkozott a köcsög hogyha nincs munkahelyünk akkor felejtsük el. Hát mondom bazzeg még suliba járok, nem tudok neki mit baszni. A Hondánál meg a Suzukinál nem szarakodtak.
ez ígyvan miis lementünk tegnap bátyámmal kawa tesztnapra és a 6osra kb 5 órát kellett vna várni és kakucson járt 6 kör ezért nem vártuk ki mellesleg 1.5 perces köröket mentek
Ez a tesztnap dolog :))
Engem is hívtak aprilia tesztnapra a haverok szentesre kb. 2 hete :)) Elgondolkoztam, hogy Ak jogsival mit kaphatok, hát max egy rs125öt próbálhatnék ki
A másik, ismerősnek van A jogsi, volt a tesztnapon, a naiv hülye RSVt akart kipróbálni, erre alányomtak egy 125 4t robogót
Egyébként azokat a gépeket, amire igazán fáj az ember foga (pl yamahánál r1, r6), azokat a legnehezebb megszerezni próbakörre. Ezért értelmetlen a dolog :)
Ha Talma ma is kiesik motorhibával, küldök egy selyemzsinórt az illetékesnek!
:)
Eddig volt olyan h odaadtam olyannak is akinek megbántam h odaadtam. Visszahozta, és seköszi se semmi, csak hogy a 954RR mennyivel jobban megy. Ja és ETZs gyerek, ő könyörgött h elvihesse az RSt!
Azóta útálom a fejét a buzeránsnak :D
Engem is hívtak aprilia tesztnapra a haverok szentesre kb. 2 hete :)) Elgondolkoztam, hogy Ak jogsival mit kaphatok, hát max egy rs125öt próbálhatnék ki
A másik, ismerősnek van A jogsi, volt a tesztnapon, a naiv hülye RSVt akart kipróbálni, erre alányomtak egy 125 4t robogót
Egyébként azokat a gépeket, amire igazán fáj az ember foga (pl yamahánál r1, r6), azokat a legnehezebb megszerezni próbakörre. Ezért értelmetlen a dolog :)
de szerintem ez hülyeség...