Háááááát egyenesben nem igazán gyorsabb, sőt Bírom Vaterommal folyamatosan oltjuk egymást h melyik a jobb meg mondja szar 4 henger Felmentünk dobogókőre mondja az öreg h kövessem ha bírom
Rombolunk iszonyat ropog a levegő az SV mögött (nyomják a Raptorok ) Vater úgy dönt h már szinte lelóg a motorról szikrázik a lábtartó én meg mögötte azt nem mondom h lazán de nem erőlködtem igazán..... Szóval kanyarokban sokkal jobb de ez egyértelmű egyenesekben megfog az SV.
.
Utast jobban megérzi a GSXR hiányzik a nyomaték persze akkor is pokolian gyors
Nekünk egy peugeot 406-unk van és 2.0 HDI-s turbós.1500 felett már rátölt a turbó és elég nyomatékos.De pörgetni semmi értelme mert fent nem húz annyira.3000 fölé nem érdemes forgatni mert ha felkapcsolok akkor a következő fokozatban jobban húz alacsonyabb fordulaton.Gondolom a turbó miatt ami alacsony fordulatra van állítva.
ezek a gyári turbós motorok mind ilyenek, elég kis töltőt tesznek fel,ami alacsony fordulattól már használható,de 5e fölé már nem sok értelme van hajkurászni..ill lehet,de a nyomás már eléggé lecsökken.. haverom opc astrája ha leforgatja 6000 fölé, már nem is tüsszög igazán
Annak lehet több oka is... Hibakódokat olvasattál? Kompressziót, turbónyomást méretni kellene...
Volvókat annyira nem vágom hogy hasraütésre megmondjam hogy mi fáj neki...
Imádkozz hogy ne olyan legyen mint a bajorok, ahol mindent a villany intéz-kezel érzékelők útján! :D Azzal lehet pöcsölni hogy most mizu...
És az lehetséges hogy henger-dugó-izé cserét pár nap alatt lezavarta a szervíz az rs-be, a behangolással meg már 1 hete töketlenkednek?!
Szétcsesz az ideg hogy nem tudok motorozni....
Miből gondolod hogy elszökik? Mi produkál a budi magas fordszámon?
tyt @ vnet . hu
szóközök nélkül!
Rombolunk iszonyat ropog a levegő az SV mögött (nyomják a Raptorok ) Vater úgy dönt h már szinte lelóg a motorról szikrázik a lábtartó én meg mögötte azt nem mondom h lazán de nem erőlködtem igazán..... Szóval kanyarokban sokkal jobb de ez egyértelmű egyenesekben megfog az SV.
.
Utast jobban megérzi a GSXR hiányzik a nyomaték persze akkor is pokolian gyors
Kép:
Napoznak a srácok
Turbós benzinesről beszélünk nem teherautóról
Volvókat annyira nem vágom hogy hasraütésre megmondjam hogy mi fáj neki...
Imádkozz hogy ne olyan legyen mint a bajorok, ahol mindent a villany intéz-kezel érzékelők útján! :D Azzal lehet pöcsölni hogy most mizu...
Szétcsesz az ideg hogy nem tudok motorozni....
Miből gondolod hogy elszökik? Mi produkál a budi magas fordszámon?