Csak egy jótanács:
Pár héttel ezelött postai utánvéttel rendeltem egy illetőtől AF50-be egy négysebességes váltót. Az illető el is küldte, de mikor kibontottam a csomagot, majdnem eldobtam az agyam: az egyik tengelyről kettö fogaskerékről is egy-két fog hiányzott. Felhívtam, erre hablatyolt össze-vissza, igérte hogy küld másikat de azóta fel sem lehet hívni. Bocsánat, egyszer felvette, de ahogy megtudta hogy én vagyok, azonnal kinyomta a telefont.
Ezzel az írásommal csak egy kis reklámot szeretnék csinálni a gyereknek, nehogy ti is ebbe a helyzetbe kerűljetek. Nekem 17.500 Ft-om bánta.
Neve most hirtelen nem ugrik be, de a telószáma:20/5816082. (Debrecen környéki)
Ha jót akartok ne rendeljetek tőle semmit!
Mindenkinek sok balesetmentes km-t kívánok!
Skacok eladó 34es delorto vhsb apriliára kompletten,akár szivócsonkal is! Ugyanitt komplett gyujtás rotax 123-ra,öninditós és sima lendkerék is van,kék-fekete elektronika is,mindkét fajta alaplap is, plusz egy komplett blokk főtengely nélkül
Egy hónapban csak egyszer megyünk szervezetten.
1,08 at ment brezován, ha mész oda, az az alapidő:)
(speciálrobisok 1,04 körül mennek)
Pár héttel ezelött postai utánvéttel rendeltem egy illetőtől AF50-be egy négysebességes váltót. Az illető el is küldte, de mikor kibontottam a csomagot, majdnem eldobtam az agyam: az egyik tengelyről kettö fogaskerékről is egy-két fog hiányzott. Felhívtam, erre hablatyolt össze-vissza, igérte hogy küld másikat de azóta fel sem lehet hívni. Bocsánat, egyszer felvette, de ahogy megtudta hogy én vagyok, azonnal kinyomta a telefont.
Ezzel az írásommal csak egy kis reklámot szeretnék csinálni a gyereknek, nehogy ti is ebbe a helyzetbe kerűljetek. Nekem 17.500 Ft-om bánta.
Neve most hirtelen nem ugrik be, de a telószáma:20/5816082. (Debrecen környéki)
Ha jót akartok ne rendeljetek tőle semmit!
Mindenkinek sok balesetmentes km-t kívánok!
Arrow Aszalósék is arra esküsznek :)))))))))
8000kmt futott, hibátlan! Dob + rezó + csonk
25E HUF
mail: tyt @ vnet . hu tel: 70/6199777
Ugyanitt komplett gyujtás rotax 123-ra,öninditós és sima lendkerék is van,kék-fekete elektronika is,mindkét fajta alaplap is, plusz egy komplett blokk főtengely nélkül
06705540998
gilera@vipmail.hu balatonmotors@hotmail.com