gumikák.... van dunlop slick 1db kr106,michelin pilot 1db és egy metz racetec mindegyik 120as méret, slick 6pénz/db metzeler 7 ! //s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
Engem felhivtak a yamahától, hogy meghívnak a tesztnapra.
Csak annyit mondott az ügyintéző, ami a szórólapon is rajta van. 10-17ig ki lehet probálni az összes kategóriáju mocit,ha van jogsid-felszerelésed.
Szerintem nagyon nagy tömeg lesz ott
absz. kulatakony állapotban vagyok ma ugyhogy nem vmi penge a felfogásom.amugy mindigis füreden laktam,szal nem voltam 17.keres.
állitolag van sok hasonmásom csak mind szebb és okosabb nálam
Nemteljesen sikerült leirnod a mondatot.Senkivel nincs semmi bajom,csupán annyit kértem,hogy minden téma a helyén legyen megtárgyalva.ennyi.de ha üldözési mániád van,képzeld be hogy bajom van veled,ahhoz nem nagyon tudok mit füzni,olvasd el a kommentem.ennyi,
Télleg nem basztatás de már szarrá van offolva a topic,kocsis téát nemtudjátok valahol megvitatni?mindig asziszem történik valami beolvasok ide és az a kérdés hol tilt és hol huz a volvo.kocsis dolgokat kocsis forumon,nem?én se mondogatom hogy a sapporoba kerül be a duplakarbis motor stbstb. tartsuk a fővonalat.peace
6,5 nél tilt. nem vágom haza :) kell ez néha neki 10 év után, mert naponta 1x mérek 1 gyorsulást nem fog szétbaszódni... a vectrám is kibírt mindent...
Hülyeségnek hangzik, de azért érdekel hogy akkor most mi van...