nem voltam és én szürke yamahás vagyok de szokott a ringre járni egy srác egy ugyanilyen motorral csak, gyári kipuffos asszem multkor a ringen utána kiabáltam (ájjon má meg nehogymár legyen olyan embernek TZR-e akiről nem tudok) de nem állt meg kék TZR?akkor az sztem Bence lehetett Rossis-sisakban volt?kék kabát?
te Zéhárom,voltál te kint valamelyik nap hétvégén dunlop trophyn?mer integettem lelkesen egy hozzád hasonló kaliberü kék yamahásnak de baszott visszainteni
sportlégszűrűnek semmi értelme, max egy vékonyabb betét. HA NEM FOJTOTT GYÁRILAG akkor méress egy kompressziót, takarítsd ki a légszűrőt,karbit,powert, égesd ki a kipufogot.
nah megvan el lehet vhol dugulva a karbi meg nem kapott fönnt elég anyagot mennt bele a 130 as fúvóka hallod tyt (nem tom h. neked megoldották e a problémát) tisztíttasd ki a karbit+nagyobb fúvóka a sportrendszeredhez.. csak tipp
Hali!
Nekem van egy '00-es évjáratú rs125öm. 145-nél nem akar többet menni.
Kérdésem h mivel javíthatnék a teljesítményen?
Gyári kipuvégemen átlehet látni, de nincs teljesen kibelezve, a hangszigetelés benne van.
Sportlégszűrű útban van.
Kipurendszerre jelenleg nincs keretem mert a blokkot újítom fel.
Nemértek hozzá lehet h hülyeséget krédek: az elektronikát is ki lehet cserélni pl sportelektronikár?
ha igen, hol tudok olyat venni?
Ja, az előző tulajtól úgy vettem, hogy ő aztmondta h teljesen gyári.
Dobbal rezóval. Bilincs nincs meg. GYÁRI RENDSZER 2001-es RS-en futott 3000km-t.
0630/6963423
(du. 5 után vagyok elérhető)
ha mond rá valami elfogadható árat...
nincs vkinek ?
gyári is jó meg sport is
Nekem van egy '00-es évjáratú rs125öm. 145-nél nem akar többet menni.
Kérdésem h mivel javíthatnék a teljesítményen?
Gyári kipuvégemen átlehet látni, de nincs teljesen kibelezve, a hangszigetelés benne van.
Sportlégszűrű útban van.
Kipurendszerre jelenleg nincs keretem mert a blokkot újítom fel.
Nemértek hozzá lehet h hülyeséget krédek: az elektronikát is ki lehet cserélni pl sportelektronikár?
ha igen, hol tudok olyat venni?
Ja, az előző tulajtól úgy vettem, hogy ő aztmondta h teljesen gyári.
pelyvapeter
Kompletten. 2006-os RS-ről való. Este lesz, keresd majd akkor.