Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem
Hello
Jobban vagy már?
re
Ha kb egy 5-10 hozzászólást visszatudsz olvasni az azért nem megterhelő.ott irja hogy 32-34liter benga. metg mindent leirt még a kurvák szóródásio rátáját az 500km-re kivetitve.
A túra számokban:
500km össz.
nettó 455-460km + eltévedések.
kb. 32-4liter benzin + kb 7dl olaj...irta Tyt
hali Tyt. Hány liter benzint evett meg 500 km alatt?
Mennyibe került a karbi beállítása mert nekem se ártana bekarburálni a motorom
köszi mindenkinek :)
Örülök h jó lett a gép. Akkor mostmár full-power... Jó motorozást.
NA végre vége a mizériának! Örülök neki! Használjad vazze! :)
Jaja, a gyógyult motornak már a hangján is lehet hallani, hogy rendesebben muzsikál.
hazsnáld egészséggel

most kicsit irigykedem, 2hete semmi hír, ennyit a maszek szerelőkről..lassan azért felhívom, hátha felgyújtotta a vasam
Jaja, meg gondolhatod mekkora élmény volt amikor Ádám elvitte kipróbálni már jó elektronikával. És messziről lehetett hallani h lövi neki mint az állat. Baromi jó hangja volt poweren így kívülről :)) Olyan hangokat adott ki ez a motor, amit már rég nem Meg úgy megy ahogy kell :) Imádom
Gyólvan,gondoltam,hogy nem engedtek utadra a tejfölözött gyertyáddal:)
Viszont így mostmár eléggé nyugodt lehetsz, kaptál egy elég komplex átnézést,beállítást, hibajavítást, ha jólértem 9 rugó munkadíjért, ami teljesen baráti ár szerintem.
volt több beállítás is a karbinál. Mind1ik után nézték a gyertyát. Nem hiszem h utamra engedtek volna ha bármi baj lenne a motorral.
Örülök, hogy meggyógyult a beteg.
Ettől függetlenül megnézném a gyertyát, hogy fehér e még(gondolom megnézték az Aszalós műhelyben)mert behalt powertől nem fehéredik ki a gyertya,sőt, attól inkább koszolódna.
10rongy benya 3rongy olaj, új power elektronika:15 (very correct!), munkadíj 9 (több mint 2 órát bütyköltek rajta a szakik :))) Volt h 3an dolgoztak a moccon :)
mégvalami :))
THXXX to Aszalós service :) végre feltámasztották a kicsikémet :)))
ft-ban kifejezve a napi túrád?:D
ja mégvalami.
Útbaigazítás kérés: 14 legalább :)) volt nálam térkép de nem vettem elő :DDDD
Megvagyok Srácok, köszi az aggódást, tiszta az a feeling mint amikor a Futurát hoztam haza Mitogeritől

500kmt mentem ma :) És a motorral semmi baj nem volt :)
Késve indulás vásárhelyről, 8:45korOdafele nyugisan 110között, csak eléggé betévedtem dabasra, ahonnan a cigók segítségével sikerült kikevergőznöm. :) Aztán valahol fót környékén eléggé szar irányba mentem egy darabig. Civil furafogú idősebb hölgy útbaigazított, eléggé szar irányba jövök már egy ideje. Isaszegnél motorosrendőr igazoltatott, mindent rendben talált (életemben először), és jó utat kívánt. Isaszeg előtt mellesleg jó kis 'hegyi' utak :))))))) Végre valahára megtalálom dunakeszit, utána még fél óra amíg eljutok Aszalós mesterékhez. Szétszerel, vizsgálódás, power megint koxos mint az állat, pedig nem rég lett takarítva. És most jön a legviccesebb: kipróbálták hogy működik e a power egyáltalán, mert lehet a koksztól leégett a motorja. Beindít, meghallgatják: power nem megy! Power motor működik. Másik elektronikát bele, és hopp! Nyit a power. Meg volt halva a power -elektronikám, és végig csukva volt a powerr szelep. Szóval Mitogerinek lett igaza Én meg amilyen naiv vagyok totál meg voltam győződve h a power müxik, csak szar a karburálás :)) Új power elektronika van benne, meg a karburálásra is ránéztek. Meg az olajpumpára, meg a lengővilla nyekergésre (ez utóbbit sajna csak atom szétbontással lehetett volna orvosolni), meg mindenre.
A motorom úgy megy mint az állat, 10felett tol igazán, és kurvvvvvajó :))))
Hazafele adtam a szájának, előzéseknél kiforgattam 11fölé, öröm volt hallani hogy milyen szépen forog. Isteni hangja van, brutális. Szóval olyan amilyennek lennie kell.
A motorozás is ász volt, igaz fáj a térdem, a combom, a vállam meg a seggem, de megérte 1értelműen :)) Olyan helyeken motoroztam, ahol még soha. Kegyetlen furcsa volt először találkozni motorral a 'hegyekkel', meg 'szerpentinnel', még ha ezek nem is voltak igazán azok. Hiába, alföldi gyereknek minden öröm :DDDDDD

A túra számokban:
500km össz.
nettó 455-460km + eltévedések.
kb. 32-4liter benzin + kb 7dl olaj
Idióta kamionos: 3
Korrekt autós és dobozos: sok!
térdelések: 0 :( ismeretlen kanyarok, szar út
A legrosszabb út: 25km dabas környékén, 40el tudtam menni
Legjobb: Kecskemétről visszafele 130al stabilan ha nem volt forgalom
Össz torzszülött félcigó hermafrodita kurvák az út szélén: 10 biztos

nem te hanem motogp46
ááá én biztos nem voltam