következő versenyre kiviszek neked gumikat aztán mazsolázól
mindenképp 2007est és amik faszások... és akkor beshoppingolsz az évre mert aztán mennek elfele...
biztos 1000% hogy van 2007es első fasza...
az a motor,amikor odakerült Ádiékhoz..akkor még nem volt bontva,alapméretű dugó volt benne, ahogy Pisti mondta... de most már mind1,én elbuktam az 50 pénzt,haver kifizette a 150et hajtókar dugó stb,neki mai napig jár az rs...
Hát mondjuk az szerintem a legnagyobb baj legyen h vertex helyett assot raktak bele.
A lényeg a lényeg, szerdán kiderül minden. Utána úgyis meghajtom a gépest, ha megakad akkor én elmegyek komposztálódni, a motor meg.... mondanám hogy az árokba de ahhoz túl sokat ér... :)))
Elkövettünk a tegnapi pályázáson egy kis videlót, akinek van kedve cimconyos idétlenkedést nézni kukkantson bele.
Én megyek (általában:) a videós motor előtt(jó szarul:), amikor kimegyek a képből , akkor meg lettem előzve, jó kis meccs volt, nemtom mennyire jön át. http://sportmotor.hu/motoros_v...
na itt vagyok csak jogsit intéztem. Hát nem tudom,nőt nem ütök meg,legyen akármilyen vétke,max elküldöm cifrán messzire.
Ádi nagyjából jól van,be van dagadva ittott,meg fáj aválla+csípője.
Aszalósék...hmm. odavittem a motort,hogy be kell állítani( itthon mértem kompressziót előtte kb 2 héttel,8-9 bar volt.. ) Elkezdték állítgatni majd 2 hét múlva vagy talán 3, felhívtak hogy hoppá 6 a kompresszió,ezért dugót kéne cserélni..hátjó,kicserélték,2hétig megint ott állt a vas. Elhoztam a motort,szépen bejárattam... 1000 km-ig,aztán hopp semmi változás. ..szóval power ugyanúgy nem volt. Pisti megvette tőlem a motort,és amikor megvette akkor felhívta Ádit hogy hogy is volt ez a dugócsere,Ádi azt mondta hogy vertex került bele..háát Pistinél megragadt a gép, és assowerke dugó volt benne,nem pedig vertex! A másik, Pisti rájött hogy a trafó a szar meg az alaplap és azért nem ment a power...egy 17éves srác...nem egy 25éves szerelő.....
nagyjából ennyi lenne a történet,úgy érzem hogy hiába hagytam ott 50ezret.
(másik eset,haver motorja megállt itthon,gyertya baszakodott,odavittük hogy állítsák be...kimentünk a motorért, hogy kipróbáljuk...2 percre rá nem összeakadt? sajna ez a két eset után nem bízom benne)
Hátsók pikkpakk mennének azt ittmarad az első...