Zlzx, válaszolj már......
mi volt a múltkor ez a köcsögölés aszalósékkal? mondtam, ha véleményed van akkor írd le! nem értesz a szóból?
Érdekel mindenkitől tapasztalat vélemény, de az ilyen fasz megnyilvánulásokra nem vok kivánícsi!
Ne itelkezz. Te mit csinaltal volna ha az elhunyt edesanyadat szidjak? A szitu: csaj: kurva anyad! En:mit mondasz? Csaj: azt h a kurva anyadat! Honnan tudod h nem is volt kurva? Nemisvolt idod megismerni, es 1 halottnak mar ugyis mindegy! te erre h reagaltal volna ha 2 eve jartok?
Szervízbe volt és kicsit kibelezte a kipuffot.Hazajövök motorozok mondom mi ez az égett szag.Lenézek látom hogy meg van olvadva az idom Rosszul tett fel,Kisújszálláson van ez a szervíz oda se viszem többet....
Tökeletes! Mind a tomtom mind a garmin mobile! A garmint picit nehezebb kezelni de reszletesebb es szebb! Vedd meg nyugodtan! Es akkor tudsz majd gyorsulast is merni.
ütöttem a gépet siettem nagyon nehogymá lenmaradjak valamiről,de remélem nemnagyon zavartam be:)
ma zx kupában sikerült végre megint 2:10 alatt motorozni,ugyhogy nagy a boldogság,egy érem is lkett,kis tv-s szereplés,meg ujra normális számjeggyel kezdődik a köridőm,csak azt sajnálom ha gumit nemhoztam el töletek mert ami fentvolt ma a 8.körben versenyen elmelegedett és kézenálltam a kormányon 3as kanyarban.....
Amugy Grat nektek is
mi volt a múltkor ez a köcsögölés aszalósékkal? mondtam, ha véleményed van akkor írd le! nem értesz a szóból?
Érdekel mindenkitől tapasztalat vélemény, de az ilyen fasz megnyilvánulásokra nem vok kivánícsi!
Tegnap Ádám barátod jól pórul járt....kiszaladt elé 1 gyalogos....
ma zx kupában sikerült végre megint 2:10 alatt motorozni,ugyhogy nagy a boldogság,egy érem is lkett,kis tv-s szereplés,meg ujra normális számjeggyel kezdődik a köridőm,csak azt sajnálom ha gumit nemhoztam el töletek mert ami fentvolt ma a 8.körben versenyen elmelegedett és kézenálltam a kormányon 3as kanyarban.....
Amugy Grat nektek is