Dede, engem érdekelT. De azóta rájöttem, hogy túl sok lenne a fekete a motoron, úgyhogy valószínűleg marad a piros ülés. De kössz, hogy gondoltál rám! :)
Csá Petya.
NEm téged érdekelt még régebben fekete ülés piros helyett?
MErt lehet lesz 1gyereknek új rs-e és azon fekete van neki meg piros kell
De ha majd tudok többet szólók még ha érdekel
Jó reggelt mindenkinek!
SuperMoto nah jah vadállatok, de ameddig nem borítanak fel nyúzzák csak a vasakat.
Nem tud valaki új designos eladó RS125öt? 2006-tól bármilyen színű, de azért nem szétgyűrt kéne! gari jó lenne A1re vizsgáztatva, szín nem számít.
Írjon aki tud, ha érdekel csere akkor van Derbi GPR 50 R, és Kawasaki KX 250 F.
no ezért nem vágtam én se...ha buli van akkor pia..ha pia akkor meg vezetsz....? nem volt hihető,ráadásúl valóban nem szoktak kocsi márkát megjegyezni a csajok
Én már csak 'épp' férfi vagyok
Még eladó a mocim most 6000km van benne,garis,minden szervíz számlákkal igazolva,kulcsok,szerszámok,sérülésmentes,itthon vásárolt,nyitott...
1100000huf
Dede, engem érdekelT. De azóta rájöttem, hogy túl sok lenne a fekete a motoron, úgyhogy valószínűleg marad a piros ülés. De kössz, hogy gondoltál rám! :)
NEm téged érdekelt még régebben fekete ülés piros helyett?
MErt lehet lesz 1gyereknek új rs-e és azon fekete van neki meg piros kell
De ha majd tudok többet szólók még ha érdekel
Ha érdekel akkor adatlapon MSN
SuperMoto nah jah vadállatok, de ameddig nem borítanak fel nyúzzák csak a vasakat.
Nem tud valaki új designos eladó RS125öt? 2006-tól bármilyen színű, de azért nem szétgyűrt kéne! gari jó lenne A1re vizsgáztatva, szín nem számít.
Írjon aki tud, ha érdekel csere akkor van Derbi GPR 50 R, és Kawasaki KX 250 F.
Köszike