Eladó a következő cucc:
Utaslábtartó komplett csavarokkal minden 10000.-(2db)
2db oldalidom alsó összekötővel, végén a lyukas kis idommal (kitámasztónál) cakk pakk 20000.-
komplett powercucc (elektronika, motor, bowdenek) 45000.-
most ennyi jutott eszembe ami S.O.S!
érdeklődni MSN vagy 06205140810
én általában ha esek, mindig kegyetlenül nagyot szoktam :DDD az más kérdés hogy "eddig" megúsztam.
a kesztyűzésben meg benne vagyok, régóta szeretném kipróbálni! ! a te sportod nálam annyiban kimerül hogy gyúrás közben lazításként verem a falat ököllel
nagyobbat esle ha nagyobb vagy hidd el. pl a csontozat sem lesz arányában annyi mint a tömeged minden fossal együtt, az izületek sem annyra pengék nagy súly alatt. etc.. ah rendben leszek eljössz kesztyűzni egyet és megmutatom mire gondolok.
"én nem azért de 100kg felett qrvára paráznék esni.."
? mitől? úgyértem mivel más 100kilósan esni mint 80? Én mindíg (gyerekkoromban is) szép nagydarab voltam, és minden nap 15 esés minimum (bicikli, stb). Látod és most sérültem le először úgy komolyabban, és eddig is ennyi kiló voltam xD
Sziasztok!
A segítségeteket kérem rs 125 tulajdonosok!
Vettem egy 2005ös aprilia rs 125öt folytottan és szeretném kivetetni belőle a folytást csak nem tudom h kell és mit kell csinálni a motorral h teljesen nyitott változatú legyen.
Kérlek benneteket segítsetek!
Köszönöm előre! esetleg aki teljesen eltudja magyarázni a msn címem: vpeti90@hotmail.com
nem pénzes zsákos"
Utaslábtartó komplett csavarokkal minden 10000.-(2db)
2db oldalidom alsó összekötővel, végén a lyukas kis idommal (kitámasztónál) cakk pakk 20000.-
komplett powercucc (elektronika, motor, bowdenek) 45000.-
most ennyi jutott eszembe ami S.O.S!
érdeklődni MSN vagy 06205140810
én általában ha esek, mindig kegyetlenül nagyot szoktam :DDD az más kérdés hogy "eddig" megúsztam.
a kesztyűzésben meg benne vagyok, régóta szeretném kipróbálni! ! a te sportod nálam annyiban kimerül hogy gyúrás közben lazításként verem a falat ököllel
de a hárli sem turaenduró alattam http://www.sportmotor.hu/membe...
? mitől? úgyértem mivel más 100kilósan esni mint 80? Én mindíg (gyerekkoromban is) szép nagydarab voltam, és minden nap 15 esés minimum (bicikli, stb). Látod és most sérültem le először úgy komolyabban, és eddig is ennyi kiló voltam xD
Nekem majdnem vetődnöm kell a mocira. Na jó ez erős túlzás volt
Nem tud valaki itt a mesterek közül BMW R1200RT-hez szervízkönyvet, vagy valami leírást a szerelésekről?
A segítségeteket kérem rs 125 tulajdonosok!
Vettem egy 2005ös aprilia rs 125öt folytottan és szeretném kivetetni belőle a folytást csak nem tudom h kell és mit kell csinálni a motorral h teljesen nyitott változatú legyen.
Kérlek benneteket segítsetek!
Köszönöm előre! esetleg aki teljesen eltudja magyarázni a msn címem: vpeti90@hotmail.com