Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyorsulást nagyon könnyen kitalálhatod ugy mint a biciklinél... ha elöl kisebb hátul nagyobb f.kerék lesz akkor nyilván jobban gyorsul.
jt jó hozzá, de egyébként más is
Sziasztok! 15/40-es áttétel jobb gyorsulás érdekében RS-re jó lesz? DID O-gyűrűs lánchoz JT-lánckerék jó? Thx
Ne legyél ennyire egyszerű Fucky
Fábián miért nemvagy te msn-en?:D:D:
ja igen és mennyibe fog ez fájni ? vagy 2500ft ?
köszi szépen ... olyan volt benne eddig is... akkor ezek szerint... akkor maradok ennél köszi Tyt
Van vkinek eladó gyújtásdoboza ?
misoc köszi de nem tőled szeretnék!
NGK BR10EG a belevaló az újabb apriliákba. Ennél jobb nincs, nem is fogsz találni :)
Fucky, szerintem jóeséllyel csávó irta, szóval inkább hanyagold :DDD

EGyébként a MOvistar.... Legszebb fényezés, amióta kiadták ebben a fényezésben a 600rrt azóta ez az 1ik kedvencem...
ma halt meg a gyertyám.... NGK R gyertya volt benne.... ti milyen gyertyát használtok és mi a véleményetek? melyik bírja legtovább és melyik adja a legjobb telljesítményt? mert nemtom igazából milyet vegyek eddig még nem kellett cserélni.... ennél jobbat akarok
Nekem sajnos nincs fiatom ,amivel repeszthetnék. Nincs Armani szeművegem. De azért engem is leszophatsz ha már itt tartunk
valamelyik okuláré már nem tud mit kezdeni magával egész nap a k.rva számítógépe előtt
Valamelyik tag unatkozik
persze és utána saját magát leugatja:)
Joe Z te meg nagyon osztó vagy!
Természetesen aki ide beírta ezt az RS fórum látogató mert más soha nem találna itt meg mellesleg elintézné iwiw-en.

Ugyhogy te aki ezt ide beírtad tudom h most is olvasod.
Ritka nagy nyomorék vagy és végtelenül buta is
Ennyi a hozzáfűznivalóm
Leszopatt@m anyádat te buzi aki ezt ideírtad...........
Ha kicsit is ismernél nem az adatlapomról akkor tudnád h soha nem vezetek amikor buli van mert mindig visz valaki. Na ez nem volt az adatlapomban így máris elk.rtad.

Mellesleg ilyet gyenge szöveget nézel ki belőlem?
Meg 100 tobb erelye van h iwiwen kezdene el vadaszni es ott talal meg
Talan ivett=joe? Sztem 1 no aki kiirja h leszopattal az teliirja hibakkal a mondatait. Meg 1 csaj nemfogja kirni 1 kocsi markajat szvsz
Drága "Ivett"
Azé valami sántít ám itt
...
HAHAHHA
elfogadnám...:)
Gáz bizony de azert ami a lenyeg a csajoknak az benne van. A pénz
Joe papa bulizik?
komoyan mondom igy diplomaírás meg holnap ZH tanulás közben ez egészen feldobta a kedvem... Csonginak külön köszönöm h szólt érte
iyet
de ez a vers mennyire gáz:DDDDDDDDDDD
Nade Ákos! Ilyet csinálni...