Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kedves Ákos ehhez csak annyit szeretnék hozzáfüzni, hogy EGÉSZSÉGEDRE
Szia Ákosom!

Végre megtaláltalak. Csak szeretném megköszönni, hogy jómulkorában a dokkos estéd után, beülve a fiatodba azzal az indokkal, hogy hazaviszel, végül jól leszop@ttál. Ami rendben is van, naív vagyok, de éppen ezért menj a tudod hova, ha már mgeigérted, hogy felhívsz utána. Hiába néztem a telefonomat de mintha elfelejtettél volna. De mindegy, visszakapod még ezt ne félj!

A fent említett akciód után még egy valamire emlékszem, a versedre amit magad költöttél:
"Ákos nem mákos,
csak kiscit pénzes zsákos"
Itt kellett volna kiszállnoma kocsidból.

Ivett
Azta
Szegény....szerintem a legszebb fényezés (volt)
Az idei hannspree is gyönyörű
Nekem nagyon tetszik
Volt egy a városba csak ez lett vele
A 2006os movistar replika hogy tetszik neked/ nektek?
Na jó nem csak ezért
Én ezért nem vettem RR-t mert nekem sem tetszik a fényezése nagyon gyengék a színek.
nesze andy.. te meg összefosnád ezt a szép motort valami ordenáré, cimbalmos festéssel.. ejnyebejnye..
szerintem elég jól néz ki ez a motor még ezzel a színnel is. Nem mondom hogy a piros meg a kék a legjobb párosítás, de valahogy mégis jó. Szerintem szexy
ez naggyon durva, mocsok kemény
a buta
nekem kéne.. dehát aki megteheti hogy variál..
Az a szerencsétlen ahogy motorozol. Nekemis tricolor 600RR volt, teszett. Sztem gecijólnézki.
*fele
Ha helló! Arra mele milyen idő van úgy átlagba? Mert itt SZAR
én is voltam kollektíván trafóban
"az is lakkfekete 1-2 matricával" ha nincs,nem szólsz,h a tied nem az,de lényegtelen
"IS" ?
de ő ezt igy megmondta h neki ez plusszköltség, mert neki igy nem jó, és egyébként is neki is ugyaniyen fényezésű motorja volt mint nekem, de ő azt lefestette szürkére és 550-ért elvitték. érted és nekem meg akar adni 350-t:D:D rohadt buzi:)
ok, az "IS" nem kellett volna,de egy jó alternatíva a lila helyett,bár azzal sincs bajom
Tény hogy az átfényezés árcsökkentô tényezô! Én speckó leszarom...ha tetszik a végeredmény tökmindegy hogy gyári avagy sem!
Na most akkor ugyan ezt a mutatványt képzeld el, csak komponáld bele, hogy a motor, amivel mész, nem megy többet 80 nál, van még a pályán kb 10 mz kupás, akik szintén nem gyengén félelemmentesek, valamit Janibá, aki Sebestyén Petinek tart edzést speciál robogóval:)
Én így jártam kecskeméten, a végén mér teljesen rezignáltan vettem tudomásul, ha egy kanyarban belülről elment janibá, meg Peti,és velepárhuzamosan kívólről vagy két mz kupás.
Asszem ezt hívják balfasz szendvicsnek: két motoros közt egy balfasz:)
Az nem azért alkudott 40ezert, hanem mert annyival olcsóbban akarta megvenni. Ha lefestetted lehet utánna is alkudozott volna.