Végre megtaláltalak. Csak szeretném megköszönni, hogy jómulkorában a dokkos estéd után, beülve a fiatodba azzal az indokkal, hogy hazaviszel, végül jól leszop@ttál. Ami rendben is van, naív vagyok, de éppen ezért menj a tudod hova, ha már mgeigérted, hogy felhívsz utána. Hiába néztem a telefonomat de mintha elfelejtettél volna. De mindegy, visszakapod még ezt ne félj!
A fent említett akciód után még egy valamire emlékszem, a versedre amit magad költöttél:
"Ákos nem mákos,
csak kiscit pénzes zsákos"
Itt kellett volna kiszállnoma kocsidból.
szerintem elég jól néz ki ez a motor még ezzel a színnel is. Nem mondom hogy a piros meg a kék a legjobb párosítás, de valahogy mégis jó. Szerintem szexy
de ő ezt igy megmondta h neki ez plusszköltség, mert neki igy nem jó, és egyébként is neki is ugyaniyen fényezésű motorja volt mint nekem, de ő azt lefestette szürkére és 550-ért elvitték. érted és nekem meg akar adni 350-t:D:D rohadt buzi:)
Na most akkor ugyan ezt a mutatványt képzeld el, csak komponáld bele, hogy a motor, amivel mész, nem megy többet 80 nál, van még a pályán kb 10 mz kupás, akik szintén nem gyengén félelemmentesek, valamit Janibá, aki Sebestyén Petinek tart edzést speciál robogóval:)
Én így jártam kecskeméten, a végén mér teljesen rezignáltan vettem tudomásul, ha egy kanyarban belülről elment janibá, meg Peti,és velepárhuzamosan kívólről vagy két mz kupás.
Asszem ezt hívják balfasz szendvicsnek: két motoros közt egy balfasz:)
Végre megtaláltalak. Csak szeretném megköszönni, hogy jómulkorában a dokkos estéd után, beülve a fiatodba azzal az indokkal, hogy hazaviszel, végül jól leszop@ttál. Ami rendben is van, naív vagyok, de éppen ezért menj a tudod hova, ha már mgeigérted, hogy felhívsz utána. Hiába néztem a telefonomat de mintha elfelejtettél volna. De mindegy, visszakapod még ezt ne félj!
A fent említett akciód után még egy valamire emlékszem, a versedre amit magad költöttél:
"Ákos nem mákos,
csak kiscit pénzes zsákos"
Itt kellett volna kiszállnoma kocsidból.
Ivett
Szegény....szerintem a legszebb fényezés (volt)
Az idei hannspree is gyönyörű
Volt egy a városba csak ez lett vele
Én így jártam kecskeméten, a végén mér teljesen rezignáltan vettem tudomásul, ha egy kanyarban belülről elment janibá, meg Peti,és velepárhuzamosan kívólről vagy két mz kupás.
Asszem ezt hívják balfasz szendvicsnek: két motoros közt egy balfasz:)