Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

abszolut egyetértek!
Elérhetôsége?
Üllőn tudok egy nagyon jó szerelőt. Ő csinálja az Rs-emet is és nagyon korrekt ember és nagyon ért hozzá.
Nekem is tetszik a fekete, kurva jól néz ki.... (igaz nem kérdezett senki )
szerintem Te az ilyen sufnituning fényezésekre gondolsz amit megpróbálnak ócsóóóból kihozni.
Tavaly megállt mellettem egy pirosnál egy Z750-es kawa, olyan fényezéssel hogy azt hittem leseggelek. Semmi airbrush giccs vagy hasonló nem volt rajta. Egyszerűen olyan gyönyörű metál színre volt fújva matt feketével hogy leesett az állam. Nem szoktam ilyet csinálni de át szóltam a srácnak hogy "ez nagyon állat!".

egyébként pl. a Hondá-nak kifejezetten gyengék a gyári színei már évek óta!
Ahogy elnéztem az RS gyári szineit, az említett milka-fehér-vörös színkombináció az egyetlen ami nem teszik...
De ha megnézzük az évjáratot, abban az idôben a szabadidôrucitól elkezdve az esernyôig minden behányás színű volt (sztem).
Van akinek meg pont ez az überalles...
Vesézzük ki...
hát ezt azért én így nem merném kijelenteni
Kinek a pap kinek a paplan.
Egyébként meg akárki akármit erősködik, a gyárinál nem bírsz szebb fényt tüsszenteni egyik motorra sem, max egyezerszer izzadtságszagúbbat...
Akkor jó izlésem van? :D

Ha valakinek kellene gyári hatásu 50-esített matricaszett, annak tudok küldeni vektoros anyagot amit bárhol kivágathat fóliásoknál...
amúgy, nekem is az a véleményme, ohgy lehet erölködni hogy mai-hatású legyen, de meg lehet (és néha kell is) látni a szépséget a régi idők dizájnjában is.. (arról nem is beszélve hogy rsv1000 is van eűaz oldscool aprilia trikolórban,, csikibegééknél láttam.)
jó a fekete nagyon.
Te vagy idáig az elsô ember akinek a lila-fehér-piros gyári tetszett! :D :D

Ma battyogtam 70-es tempóval, szép lassan kezdett fulladni, lámpa-leállt. Azóta cseszik indulni, szikra van, benzin karbiig van.
Holnap szétbombázom hogy mizu a karbian hátha sikerrel járok.

Szeretném azért hogy szakember megnézze legalább az olajzást...
nekem jobban tetszik feketén. Ezek a régi apriliás fényezése nem voltak valami nájszok
dobogókő
De kár volt a 3 doboz matt feketét a szép regianni fényre felfesteni...
ha eddíg jó volt mitől állítódott volna el a karbicsek?
Joe a csereiben olcsó a munkadíj? viszonyításképp. mert akkor lehet oda kurom be a gépet
bánkúton és a mátrában van már...még...
Merre jártatok ti,hogy ekkora hó volt?
Még nem hoztam el. Majd jövő héten
Hát Zoli sok ilyen emberre lenne szukség(puncs[O16)
mamár ez az őszinteség nem divat sajna. amugy azért szerintem, ellez h nem értesz hozzá 1 kicsit túloztál. itt a karbiról van szó ami azért elég hasonló mint 1 más motoré amihez értesz
nah ezt jól megaszontam. akkor ugynázki marad a motorváros a cinkotai úton...
Köszi!
Kipróbáljuk mit tud!
mondjuk ja, tzr is volt, de az rs, inkább valami bevett motor lehetett, mert a red rose-t gondltam beszámmíttatom, de max annyit voltak hajlandók, hogy felírták, hátha valaki keres ilyet.. az rs-t lehet azért vették be, mert lehet rá kereslet, de nemtom mennyire szerelik.. hú nóz, egy telefont megér..
nekem most valamilyen Lajos-nál volt kinn van IV.-XV. ker határán, és elég jónak tűnik. nagybratyómnak is puccba vágta a VENTURE-t.. nem is drága, gyors volt.. 06309427653
Látmomár,hogy kicsit kisebb mellényel kellene itten arcoskodnom:)

Köszönöm a megtisztelő bizalmat, de nem tudom elvállalni a motorodat, mert nem értek hozzá.
Amiket összepofázok,azok csak általánnosságok, amik minden motorra igazak.