Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

osztom
úgynéz ki hogy valamikor a héten. És neked Gixxer?
teljesen faszsag itt szervezgetni talit... aki palyazni akar azzal ugyis osszefutsz, aki meg nem, annak hiaba konyorogsz. foleg egy honappal elore.. mikor eljon az idopont mindenkinek kozben jon majd valami, mint mindig.
Mikor lessz RR?
d.u. 1-től 6-ig 3000 HUF ha nem emelnek idén árat
De mennyi az annyi konkretan?
ugyanannyi csak nincsenek gokartosok és supermotosok akikkel osztozni kell a pályán, szóval gyakorlatilag háromszor jobban megéri hétköznap menni.
Nah nekem mind1 csak legyen mar vmi. Max logok a sulibol ha hetkoznap megyunk mennyi?
énis ennek a híve vagyok, csak akkor a sok stréber ki fogja találni, hogy nekik suli van.
Menjünk hétköznap és akkor tuti jó lesz
én amikor elájultam simsonon a belvárosban, eldőltem mint egy zsák. Az autók kerülgettek, épp hogy el nem ütöttek. MIndenki mosolyogva nézte végig ahogy magamhoz térek, és próbálom magam kivonszolni a motor alól. Egy autós közvetlen mögöttem jött, miután jót szórakozott azon hogy beszorultam a motor alá, és nem birok felkelni, majd mégis nagynehezen felkászálódok, odajött hogy ő orvos... milyen kedves ,végignézte volna ha elütnek..
az apriliát tologattam már 2x 5kmt városban, egyszer sem állt meg senki, se motoros, se autós.
Egyre rosszabb a helyzet. Mostmár jó lenne kitalálni mi a faszom legyen a pályázással.
Valaki mondjon valami okosat, mi meg elfogadjuk. Jobb ötletem nincs.
Most akkor ha kitaláltátok hogy drága lefoglalni, akkor mi lesz? ha nem foglaljuk le, feltételezem hétvégén mocsok sokan lesznek.
Két megoldás, az egyik ha többen foglaljuk le (30-40 fő), a másik ha még sem hétvégén megyünk.
Persze tisztelet a kivételnek, aki a mai napon pl 1 ember volt a sok között...
Autóstársaimról nem is vártam soha többet... :(
Toltam már fel egyedül az Erzsébet-híd ultramagas patkájára autót, úgy hogy mindenki csak dudálni tudott, mert ilyen helyzetben az a megfelelô és emberies magatartás!

De hogy itt nagyfaluban a motorosok is ilyen szinten közömbösek, az elszomorító...
Ha már ilyet mondtál,nyáron sajnos haverom elesett motorral,semmi baja nem lett szerencsére,a motor ott feküdt az ut mellett de kb 40 autóból 1 állt meg h miabaj...
daram=darab...
Tanulságos?!

Lahasalt az Rs, x ok miatt a hôsök terén alattam...
Szépen tologatom keresztűl a ligeten, enyhe lejtônél rollerozok, Kacsó Pongrác emelkedôjén majd beszarok...
Egy idô után elkeztem számolni:

Elment mellettem közönyösen: 8 robogós, 3 chopper, 23 speed...

1 (!) ember állt le megkérdezni hogy mizu és hogy segíthet e: középkoru fickó, nem mai daram túra Szuzukával!

Nemhiába! Magyarok vagyunk! :(
most melyik nap akarunk majd menni ?
szervezés hogy áll?
már kb 3 hete nincs xt
Gyuri Xtvel nem jössz a tököli reptérre SM ob-t nézzni ? /én megyek Foxyval/
további szép napot fórumosok!
én is szívesen körbenéznék több helyen egy este, de taxi az drága, vezetni meg ki akar?
gombából nem rántott kell csak szimplán megenni vagy teát csinálni belőleee wááá legjobb dolog tegnap füves sütit ettünk oltás. amúyg nagyon nagy parti volt kb lerohad a lábam,végig dnbztük az egész estét
star=szar