szedd le a kipufogót, a powernyelv helyén a tolómérő mélységmérő részét lenyomod, a kipufogó helyén meg az újjaddal érzed hogy mikor van vele egy síkban. És olyan hosszúságúra vágod... nem egy nagy cucc
szia,mitogeri ha olvasod kérdezném h. rs125 rotax122 ben a powerszelep mennyit mozog? szal mennyit kell belőlle leszedni h. nyitott legyen a folytotthoz képest de ne legyen hézag ahol meggyűlne a levegő...
Ami kell hogy olyan legyen amilyet akarok:
Egy első erősebb nagyobb dobfékes első villa, előre hátra szélesebb alu ráfok...
Vázat meg kell erősíteni, de ezt már tudom hogy hogyan teszem...
Igazából gondolkodok hogy másik tankot rakjak rá vagy ezt alakítsam át...
Lábtartót kell szerezni szépet, de erre is vannak terveim, meg hozzá szép pedálok, és rudazatot készíteni hozzá... de ez is megvan már a fejemben...
Kell még egy ülés is, ez se nagy cucc...
Aztán idomos lesz a gép, szóval azt is kell csinálni, de ezt is megcsinálom én...
Kell még telóra szerelhető kormány... hozzá valami fasza markolat meg karok...
Valami kicsit szebb hátsó lengéscsillapító...
Aztán a blokkhoz kell egy jobb cdis gyújtás, lehet ezt megcsinálom magamnak...
Kell még egy pár 26körüli karbi...
Szeretném mebránosra átalakítani, ami szerintem nagy munka...
Hengerbe is reszelni kell...
Kell rá egy pár kipuffot csinálni...
Berugó nem lesz... és a félautómata kuplung se... ami mondjuk egy rohadt egyszerű szerkezet...
Ja meg ugye vázat szintereztetni, idomokat fújni kell, meg ilyen apróságok még...
Szóval majd egy év múlva térjünk vissza a témára
Aprilia rs 125öst szeretnék vásárolni 2002es évjaratútól.Ha valakinek van akkor írjon:vpeti90@hotmail.com vagy hívjon:0630 280 8114.
Üdv.
34es karbi ,,szívócsonk(zsír új) eladó
15e-7e
Ami kell hogy olyan legyen amilyet akarok:
Egy első erősebb nagyobb dobfékes első villa, előre hátra szélesebb alu ráfok...
Vázat meg kell erősíteni, de ezt már tudom hogy hogyan teszem...
Igazából gondolkodok hogy másik tankot rakjak rá vagy ezt alakítsam át...
Lábtartót kell szerezni szépet, de erre is vannak terveim, meg hozzá szép pedálok, és rudazatot készíteni hozzá... de ez is megvan már a fejemben...
Kell még egy ülés is, ez se nagy cucc...
Aztán idomos lesz a gép, szóval azt is kell csinálni, de ezt is megcsinálom én...
Kell még telóra szerelhető kormány... hozzá valami fasza markolat meg karok...
Valami kicsit szebb hátsó lengéscsillapító...
Aztán a blokkhoz kell egy jobb cdis gyújtás, lehet ezt megcsinálom magamnak...
Kell még egy pár 26körüli karbi...
Szeretném mebránosra átalakítani, ami szerintem nagy munka...
Hengerbe is reszelni kell...
Kell rá egy pár kipuffot csinálni...
Berugó nem lesz... és a félautómata kuplung se... ami mondjuk egy rohadt egyszerű szerkezet...
Ja meg ugye vázat szintereztetni, idomokat fújni kell, meg ilyen apróságok még...
Szóval majd egy év múlva térjünk vissza a témára
van működőképes alkatrésze?
Vicces vagy
megaztán.. ha lenne is... extrém motorozás rulez
elfogyott a benzin :(