Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne is mondd, az RSem azóta örömében kapar a garázsban, hogy mondtam neki: megyünk kakucsra
Értem én de amikor kint voltam volt egy pár 600-as meg 1000-es gép ugy mocorogtak mint a lomha macik, 2-esben végig lehet menni velük.
50-es 90-es mociknak viszont nagyon ment (kb ugyanannyira mint a nagyoknak).
A 125-ösödnek nagyon király lenne a pálya.
amerikai sztrítfájter motorokon láttam ilyet. Valahogy biztosan fel lehet rá eszkábálni.
mi RSatával okoskodtuk ki a felfogatást.

Valaki nem tud véletlen apriliás cuccokat? Az aprilia hungary honlapján található dolgokra gondolok (póló, stb), csak nem ilyen horror áron!
én olyanon is filóztam, hogy nem kifejezetten gy kiálló pöcs, hanem valami kisebb bukócső-szerüség... csak nemtom hova merjem rögzíteni, a blkkon ahol az idomok vannak, ott elég masszívnak tűnik az öntvén de nemtom..
nekem mindegy, csak tudjam mikor és kész.
akkor inkább az Aceval :))) az jobban mozgatja a fantáziám
Aceval már voltam (talán még megyek is vele oda) de vettem egy GS-t azzal szeretnék Kakucsra menni
végre megmutatod az Acenak a pályát? :) hozd le, legalább körbenézhetem!
Kakucsra én is akarok menni! ha normális meleg idő lesz már! van már odavaló pályagépem
ja meg a taliig meg kell csinálnom/tatnom a bukógombát
Vásárhely- Kakucs
148.68 km
min. 2ó 03p
Üzemanyagköltség: 3174 Ft
+ olaj :D
kurvára nem jutunk dűlőre az időponttal kapcsolatban. Te mire voksolsz?
Lehetőség az április közepétől a hétvégék, illetve máj 1.
talival miben vagyunk eddig?
ez a legeslegkirályabb: http://www.utvonalterv.hu fizetős/nemfizetős, gyalog/auto/bringa, benzinkiszmáítás, mindem ami kell.
Sziasztok!
Légyszi mondjatok neked valami jófajta fékbetétet, mert csere lesz.
ez jó, de miért számoltattad ki? Jössz felém? :D Inkább RS talira gyere. Egyébként tudsz valami használható útvonaltervezőt? Te melyiket használod?
hódmező-Bp: 184.114 km
min. 2ó 31
Üzemanyagköltség 3204 Ft (nekem, és max)
az szép. Nekem ez a Futurával volt 130nál :)
A jobb oldali idom volt, és 4 sávot repült keresztbe, fűre érkezett az aszfalttól 20cmre :) És nem sérült
ha van idom, nekem is jó lenne, me faterékkal megcsinálnánk üvegszálból, csak minta kell
Pedig meg akartam venni az idomokat...
őőő, lezárt pályán.
akarod mondani, 130-nál... vagy átruccantál németországba?
faszt, vaze: szombaton 180 körül eccerűen leszakadt a gecibe az oldalidomom..
talán ha nem költenéd minden pénzed arra hogy félpucér csajokat bámulhass a motorkiállításon, akkor nem kellene apránként eladnod az alkatrészeket a motorodról!
naná