Az jó volt, amikor jöttünk haza kecsóról, a pesti galeri motorjait utánfutón vitte egy 2t trabant, számszerint hármat, plusz utánfutó. Namost ez a hozzávetőlegesen 500 kilós vontatmény nem esett jól a 25 éves ndk teknyikának, úgyhogy amíg az embereket fuvarozó kocsiban megálltunk megnézni, hogy merre kell menni, a 2t trabi a vontatmánynal együtt ment körbe körbe a körforgalomban, hogy ne kelljen megállnia, mert igen nehezen indult el:)
sztem RS talit május1re kéne tenni. aki szabadá tudja magát tenni úgy is jön aki nem az nem .... május1 amikor nincs suli, munka vizsgára is ha vkinek készülni kell azon anapon max pihen sztem ha berakjátok nyár közepére esélytelen az egész .....
Na, épp vártam a kérdésed, mert ezeket nem tudjuk :)
De mostmát tényleg kurvajó lenne letisztázni!
APRILIA RS125 FÓRUM TALI TISZTÁZNIVALÓK!
hely: kecskemét gokart ring jó lesz mindenkinek? Az áraik is korrektek, és jókat hallottam a pályáról. Viszont jó lenne lefoglalni!
idő: április közepe jó mindenkinek? májusban érettségi + vizsgaidőszak, ezért gondoltam az áprilisra! szombati napra gondoltam.
MIndenki mondja el a javaslatát, ötletét, szívesen várom! Szeretném pár napon belül lefixálni az időpontot, szóval jó lenne ha szólnátok valamit.
Ha összeállt az időpont, akkor listát kérnék, hogy ki szeretne eljönni!
üdvv
nekem kecsó 100km, ezért kérdeztem hogy kecskeméttől milyen messze.
Tőlem lehet kakucs is, akkor szavazzatok.. Tegye fel a kezét aki a gokartpályára és aki kakucsra akar menni!
De mostmát tényleg kurvajó lenne letisztázni!
APRILIA RS125 FÓRUM TALI TISZTÁZNIVALÓK!
hely: kecskemét gokart ring jó lesz mindenkinek? Az áraik is korrektek, és jókat hallottam a pályáról. Viszont jó lenne lefoglalni!
idő: április közepe jó mindenkinek? májusban érettségi + vizsgaidőszak, ezért gondoltam az áprilisra! szombati napra gondoltam.
MIndenki mondja el a javaslatát, ötletét, szívesen várom! Szeretném pár napon belül lefixálni az időpontot, szóval jó lenne ha szólnátok valamit.
Ha összeállt az időpont, akkor listát kérnék, hogy ki szeretne eljönni!
üdvv
Egyébként gyere el RS talira és kész!