Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan jót motoroztam ma, hogy átfujt a másik sávba a szél. De jó volt.
Az jó volt, amikor jöttünk haza kecsóról, a pesti galeri motorjait utánfutón vitte egy 2t trabant, számszerint hármat, plusz utánfutó. Namost ez a hozzávetőlegesen 500 kilós vontatmény nem esett jól a 25 éves ndk teknyikának, úgyhogy amíg az embereket fuvarozó kocsiban megálltunk megnézni, hogy merre kell menni, a 2t trabi a vontatmánynal együtt ment körbe körbe a körforgalomban, hogy ne kelljen megállnia, mert igen nehezen indult el:)
+50km
kakucs. és minnél hamarabb.
dabas hol van?
nekem kecsó 100km, ezért kérdeztem hogy kecskeméttől milyen messze.
5ösön jössz Pestnek aztán dabasnál dobsz egy jobbost
dabastól 8km
sztem is kakucs mert sokkal jobban megközelíthető az embereknek meg pár ember már járt ott ..... most Kecsón a fél fórum eltévedne
Kakucs milyen messze kecskeméttől?
Tőlem lehet kakucs is, akkor szavazzatok.. Tegye fel a kezét aki a gokartpályára és aki kakucsra akar menni!
KAKUCSKAKUCS
nekem teljesen 8 bár ÉN kakucsra mennék inkább .....
Május 1kor a fél fórum madarason lesz szerintem, inkább április utolsó szombatjára kéne tenni, hogy akinek nincs még jogsija, biztos meglegyen!
előbb utóbb én is RS-es leszek ha törik ha szakad
tőlem jó vasárnap is, kinek mi fekszik jobban! ezért kéne megbeszélni! Aki akar jönni, szóljon hozzá plz :)
Ok, új javaslat: május 1. Nyitva lesz a pálya?
én minden szombaton dolgozom bár a többség dönt
Ja igen, és nem csak RSel jöhettek! Bármilyen motorost szívesen látunk!
sztem RS talit május1re kéne tenni. aki szabadá tudja magát tenni úgy is jön aki nem az nem .... május1 amikor nincs suli, munka vizsgára is ha vkinek készülni kell azon anapon max pihen sztem ha berakjátok nyár közepére esélytelen az egész .....
Na, épp vártam a kérdésed, mert ezeket nem tudjuk :)
De mostmát tényleg kurvajó lenne letisztázni!

APRILIA RS125 FÓRUM TALI TISZTÁZNIVALÓK!

hely: kecskemét gokart ring jó lesz mindenkinek? Az áraik is korrektek, és jókat hallottam a pályáról. Viszont jó lenne lefoglalni!
idő: április közepe jó mindenkinek? májusban érettségi + vizsgaidőszak, ezért gondoltam az áprilisra! szombati napra gondoltam.

MIndenki mondja el a javaslatát, ötletét, szívesen várom! Szeretném pár napon belül lefixálni az időpontot, szóval jó lenne ha szólnátok valamit.
Ha összeállt az időpont, akkor listát kérnék, hogy ki szeretne eljönni!
üdvv
mikor hol?
én támogatom! Meg akkor elkezdhetnénk alapítani a saját SS klubunk :D
Egyébként gyere el RS talira és kész!
há, eccő sszekoccanunk, azt megnézzük másét. no?
szerintem csak poénkodott :)
ne marjuk egymast