megoszlanak a vélemények. :)
Szerintem Kakucsban maradunk, de az időpont kérdéses. Kérem mindenki adja le szavazatait.
A lehetőségek: április első hétvégéje, április utsó hétvégéje, május1.
Wáóó 9ig kiforgattam a gépest :)))) Jó kis moccozás volt, kezd tapadni az aszfalt! Gyakorolgattam a stoppiet, és már nem is csúszkált! dejódejódejót motoroztam :)))
hát, dizájnilag pont szegény sv-k állnak a sor végén.. pedig sokat nézegettem a 650est, de annyi olcsó megoldás van rajta, hogy nem mertem hitelre bevállalni, mert bizti hogy nem lenne olyan hogy nézegetném hétvégén este a szép részleteit. aki meg kis pöcs egy nagymotorhoz, az ne is vegyen nehéz gépet. szervizelésileg, meg amennyivel olcsóbb, abból kb 4x fullra felújítod a régi vasat., ha vééletlenül valaki széthajtott volna egy 145lovas gépet.
jó, csak ha választani kéne hogy 2miskáér sv1000, vagy németből egy gyá
ri állapotú fűtött garázsból való 145lovas, exup szelepes, 270felett menő, férfiméretű motort vegyek-e, hát nemtom..
jó a weboldalad
egyébként elkészült weboldalam
Jó böngészést ! /mentem motorozni/
Szerintem Kakucsban maradunk, de az időpont kérdéses. Kérem mindenki adja le szavazatait.
A lehetőségek: április első hétvégéje, április utsó hétvégéje, május1.
Wáóó 9ig kiforgattam a gépest :)))) Jó kis moccozás volt, kezd tapadni az aszfalt! Gyakorolgattam a stoppiet, és már nem is csúszkált! dejódejódejót motoroztam :)))
Időpont? Május 1 vagy április valamelyik vasárnapja?
Ez rendes motoros fórum nem kéne ide az YZF 125
Na nem baj inkább 2 ütem RS foeva
szerintem rsatta meg én is mennénk ha lenni vmi kis tali!
http://www.hasznaltauto.hu/1880904_suzuki_sv1000s_20
05
Ez a jó vétel nem egy 15 éves sportmotor amire a gatyád rámegy mert állandóan szar
Azért van ülönbség egy 92-es és egy 2005-s motor között
Azt meg h odabassza a Yami az kit érdekel.
http://www.hasznaltauto.hu/1805251_yamaha_fzr_19
95
Nem ismertem a típust de nekem nem kéne semmi pénzért...
Hiába erős de dög nehéz, túl testes, kicsit avitt a dizájn nem sorolnám.
Inkább egy SV és a dübörgéssssss
ri állapotú fűtött garázsból való 145lovas, exup szelepes, 270felett menő, férfiméretű motort vegyek-e, hát nemtom..