amig lazavolt a lánc (utolso időkbe) jobboldalt ahola lábam van a féknél elég fura zajok jöttek ki minha a lánc össze vissza mozog csapkod és néha belecsap nemtudomibe amit én érzek a lábammalis mert mintha buzerálná a lábtartót.feszítettünka láncon ma, ezek a tünetek azthittem elmultak de nem,egyenes uton megyek ami nem dobál össze vissza akkor nagyonszépenmegy, megyke ien szarabb úton akkor szintén jobboldalt a blokkfelől vagy emtudom jön ki oylan hang mintha forgó lánchoz hozzárétetnék müanyagotnvagy nemtuommit de így csak időnként.miafaszlehet eza szar?
Stoppie, a te moccod akk soha nem is volt folytott? Mert a hasznaltauto.hu-n láttam 11kw-s papírral árulod, ide meg azt írtad, h nem is volt folytott, kül qrva szép már kiszemeltem hirdetésnél, de még gyűjtenem kellene
amúgy mikor lesz ez? mert a motorom darabokban hever, új szelepekre vár...dugóm hajtókarom még 3-4ezret elpöfög...aztán télen szét kell megint borítani
húú erre mennyi vicces dolgot tudnék írni
amig lazavolt a lánc (utolso időkbe) jobboldalt ahola lábam van a féknél elég fura zajok jöttek ki minha a lánc össze vissza mozog csapkod és néha belecsap nemtudomibe amit én érzek a lábammalis mert mintha buzerálná a lábtartót.feszítettünka láncon ma, ezek a tünetek azthittem elmultak de nem,egyenes uton megyek ami nem dobál össze vissza akkor nagyonszépenmegy, megyke ien szarabb úton akkor szintén jobboldalt a blokkfelől vagy emtudom jön ki oylan hang mintha forgó lánchoz hozzárétetnék müanyagotnvagy nemtuommit de így csak időnként.miafaszlehet eza szar?
Van valakinek eladó 34es karbija?
[33958] ma 17:14
Ja igen, és nem csak RSel jöhettek! Bármilyen motorost szívesen látunk!"
Egy fórumban azt olvastam, hogy a fickó nem értette, hogy az Aprilia miért nem volt kint...
Hogy ha Kecsóra jöttök akkor én is csatlakoznék a társasághoz.
Hogy ha nem zavar senkit.
simán meglehet tartani .... vagy ha nem akkor lassíts