Kösz! Nekem is csak 2 festés jön be: amilyenem van, meg amit csatolok képet.
Amúgy annyi baj van az enyém festésével, h a bal oldalát meghúzták és újrafestették, szal az teljesen csupasz volt és nekem kellett szenvedni az öntapadós tapéta vagdosásával, de végül tök jól sikerül sztem A sárga fehér csíkos részen az alján, meg az aprilia matricán nem is látszik sztem h nem gyári hanem házi készítésű, egyedül a racing felirat ami másabb lett, mert nincs körülötte a szürke keret mint a jobb oldalon. De összességében teccik és büszke vok magamra
Tuki! Amúgy nagyon szép az RS-ed.
Tavaly én is ilyet szerettem volna.... vagy a 2002-es modelt. A többi festés nem tetszik ebben a tartományban (1999-2005).
Azért még mindig job, ha inkább veszek 1000Ft vel drágábban, mintse hogy havonta dobáljam bele a dugókat . És még ki tudja, mi károsodik.
Egy ilyen motor megérdemli a jó olajat. Eddig mindenki azt mondta, hogy EZEN NEM ÉRDEMES SPÓROLNI.
Nekem jelenleg Valvoline 2T van benne, semmi bajom vele, és nem kerül 3ezerbe, csak 2be...
Sztem tök fölös bele az R2, nem versenyzésre használom...
A Castrol R2-es arra való, hogy 9-11 ezres fordulatszámtartományban is jó legyen a motor kenése, ahol már nem minden olaj ken tökéletesen.
Én használtam még 2 éve olyat egy jo pár kannával de én ugy tudom h megszűnt (legalábbis ahol addig vettem ott azt mondták) és lett helyett az ELF-nek valami full szintetikusa.
Nálam a SELÉNIA power race 2T a nyerő!!
2003-2005-2004? vagy hogy?
1999-2001-2002-2003-2005
Milyenek vannak még?
Nah akkorvegyük át még1x pls, h mibe milyen olaj kell!!
Igazából a váltó és a telók érdekelnének!
Előre is köszike
Amúgy annyi baj van az enyém festésével, h a bal oldalát meghúzták és újrafestették, szal az teljesen csupasz volt és nekem kellett szenvedni az öntapadós tapéta vagdosásával, de végül tök jól sikerül sztem A sárga fehér csíkos részen az alján, meg az aprilia matricán nem is látszik sztem h nem gyári hanem házi készítésű, egyedül a racing felirat ami másabb lett, mert nincs körülötte a szürke keret mint a jobb oldalon. De összességében teccik és büszke vok magamra
Tavaly én is ilyet szerettem volna.... vagy a 2002-es modelt. A többi festés nem tetszik ebben a tartományban (1999-2005).
Egy ilyen motor megérdemli a jó olajat. Eddig mindenki azt mondta, hogy EZEN NEM ÉRDEMES SPÓROLNI.
Sztem tök fölös bele az R2, nem versenyzésre használom...
A Castrol R2-es arra való, hogy 9-11 ezres fordulatszámtartományban is jó legyen a motor kenése, ahol már nem minden olaj ken tökéletesen.
De ha cég nevére vesszük, még olcsób .
jó illata van!
Nálam a SELÉNIA power race 2T a nyerő!!