SziasztoK! Nemtudjatok hogy egy Husqvarna SM 125 hany LE nyitottan? vagy aki csak vmit tud erröl a motorrol vmit, az irjon nyugodtan, mert minden erdekel rola!
oké értem ezt. de ha most ennyi pénz áll rendelkezésre akkor ez a jó választás sztem. mert ugyebár hiába drágább a gázolaj 10ft tal de 100 km alatt 3 literrel kevesebbet eszik mint 1 benyás és így már 900 ft. valóban jólenne 1 kisköbcentis turbós de azok még nekem megfizethetetlenek sajna. ezért a mostani keretből ez a jó választás szerintem. de ha tudod légysz indokold meg h miért nem az. csak hogy segíts! köszi
Szoktál olvasni autós magazinokat? VAgy esetleg autós oldalakat a neten? Mert akkor nem ezt mondanád.
Nem vetted észre h minden gyártó kínálatában egyre több a kisköbcentis turbómotor? Fiat 1.4-es turbók VW csoport 1.4 turbó stb stb és most szélesítik acsak a palettát Fiatnál pl jön a 800ccm-es kéthengeres turbómotor közel 100le teljesítménnyel! Az ok egyszerű: a turbódízel motorok előállítási költsége 3x annyi pénzébe kerül a gyártóknak éppen ezért nagy a felára a dízelnek és mégnagyobb lesz az EU normák szigorításával. A dízel-benzines közötti árkülönbség a drágább gázolaj miatt szinte soha nem térül meg az alacsonyabb üzemanyagfogyasztás ellenére sem.
Jó hát az utángyártott alkatrészt kend a hajadra.....
Van egy ismerősöm ő csak automataváltók javítására van specializálódva újabban mercikből él. Megsúgom h komoly RS-t is lehetne venni egy két számlából
Nem nehéz egy Vertu mobil vagy egy csinos kis Breiling Montbrillant Cronograph simán ütheti a 2 millát :)
napszemüveg már nehéz dió 200ért már tényleg olyat vehetsz amiben még az orosz milliárdosok is elismerően biccentenek rád
mindig fújom,van kenés nem értem 6500km alatt nem kéne elkopnia a lánckerekeknek
am ez a második lánc a gyári kinyúlt