Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megérkezett áááááááááá

http://www.hasznaltauto.hu/149...

Ennél már csak egy Ferrari a jobb nálam
igazabol nemnagyon szeretnék olasz autót... főleg nem fiatot
próbálj ki egy újabb fajta 5 hengeres bravot, v mareat
abból viszont egész türhetőt
azé csak nem . A Marea sem drágább sztem...
áhhh, Joe-Z olyan értékben csak mobiltelefont, órát vagy napszemüveget tud neked ajánlani
hát mondjuk 2 milla körül gondolkozom mit az a 320d amit belinkeltem...
Mennyi pénzed van rá?
Képzeld el nem sok van.....
ost csináltattam meg a 200.000-es nagyszervízt 20.000 km alatt az olajfogyasztás 0dl most lett kicserélve a trapézkar az első futóműben mert az még teljesen gyári volt! Pedig gyári méretnél 1-el nagyobb kerék van rajta.

Tudni kell használni a járműveket nem szétgyilkolni hidegen meg hasonlók és akkor nagyon sokáig jól fognak teljesíteni. Bírom amikor szídják a turbós autókat h csapágyas lett a turbó meg mien szarIgen de a bunkó paraszt nem ismeri a hidegen nem hajtom és a hajtás után járatom egy kicsit teendőket...
most néztem 1 internetes áruházban a startautón és annyire nemi s drága hozzá az alkatrész... szakszervízbe meg eleve nem viszek autót. hát akkor ugy néz ki szarban van a haza. akkor mit vegyek ilyesmi környékén dieselt? te mit vennél joe?
és Maris?nincs gondja nyűgje?
Jóh hát hagyjuk is, köcsög IBS
Gatyád rámegy egy 9 éves Bömbölőre. Alkatrészárak brutálisak ja és h márkaszervízbe viszed azt is elfelejtheted mert a sziasztok srácok-ért már 30rugónál jár a számla és még fel sem nyitották a motorháztetőt
nekem full 5, egy 4es, mégis fizetek rendesen
Tyt erre csak annyit h gimiben nem sokat tanultam, érettségi előtt 1 hetet sok sok motorozással majd 3 tárgyból németül érettségiztem full 4-es minden és mégis fizetősre járok....
Akkor megint ki járt jobban? Kár a befektetett energiáért barátom
csá

ez a márciusi superbikeban van cartman ?
RSPetya!

Akkor kiállításon ütközünk?
Mikor mész?
Még ráér, de mindenképp szólj

Köszi
Tyt feltettem a képeket lapozz
Odaadta vkinek bejáratnia xDDDDDDDDDDDD öcsém bejáratós gépet odadni vkinek. :S De adkinek odaadta 2 gombnyomásra beállította.
fekete aprilia.
ismertetőjel: HUN Tyt 0+ plexin
istenem
Piros simson: Ismertetőjel: NE DUDÁLJ! Alszom. (rendszám )
van rendszám a gépemen meg minden, ja meg nem is eladó. milánkának sikerült már beállítania a műszerfali órát a gépen?
Egenn a kííííííííííííííííííííííwéjes Milánkáról van szó. Pesze tudtam az első opertől fogva h kamul mert h nincs rajta rendszám ne akard h a többit folytassam. Piros simsonost meg né szidd, mert az lehet én vok.
most mehetek át az utca másik végére hogy ismét halálra verjek az alumankómmal egy hülyegyereket unom már ezeket a hétköznapokat
momentán senkinek sem akarom eladni az RSem semennyiért sem. Mentem vele ma egy kört fájós lábbal, és még mindig imádom
Poénnak szar volt, ha meg igaz akkor haverodnak mondd meg hogy tévedett
Kiről is van szó? túl sok esély nincs. vagy milánka a masszív keewayes, vagy valamelyik nyomifejű simsonos ;)