Tyt. Ahol én tanulok ott is 85 pontól vesznek fel mindenkit, és 2.5 re összdöndíjat adnak. De hidd el nekem aki mar meg tudja csinalni azt a 2.5öt akkor az mar nagyon kiraly. Ettől függetlenül szerintem nem egy szar suliba járok, mert kis túlzással világhírűen elismert suli. Miskolci Egyetem Gépészmérnöki Kar Gépészmérnöki szak.
köszönöm ez korrekt volt
a csávó aztmondja h 1 barátjáé volt és munkadijnak számolta be de neki kicsi. és h nem lett visszapörgetve az óra. és amugy drága ennek a szervizelése? és mennyi volt hozzá a turbo?
mennyit fizetett az aprilia, hogy istenítsék az új rs-t? sokkal erősebb meg nyomatékosabb blabla... a sok hülye meg elolvassa aztán soha a picsába nem fogom már eladni a 04-es rs-em. bár nem mintha eddig nagyon érdeklődtek volna iránta
Hát mit mondjak neked? Volt már pár haveromnak szerencséje 320d-hez. Az egyik turbócserés(2004) a másiknak (2003) semmi baja nem volt. A harmadik az eleve szar volt. Nyíregyen szeretik átb@szni az embert de sztem máshol sincs máshogy
Nem tetszik a cikkben, hogy degradálják azt a korosztályt - vagyis minket - akiknek a motor készül.
Tubb utalás is van arra, hogy a tinédzserek szétbasszák a motor, a tinédzserek pöcsök, faszok, nem tudnak motorozni, nem nekik való stb.
nem hiszem csak az a fajta tinédzser létezik akikről ők írtak.
jah,büdös kurva anyjukat, legyél hátrányos helyzetű..egyik oszt társam anyjával él meg 2 tesójával, ezér kap 25 pontot,meg még 25öt azért mert anyjának nincsen érettségie... leszpohat
Motorozz.hu évadnyitó
1,6 milláért
dolgozom
a csávó aztmondja h 1 barátjáé volt és munkadijnak számolta be de neki kicsi. és h nem lett visszapörgetve az óra. és amugy drága ennek a szervizelése? és mennyi volt hozzá a turbo?
Elképzelhető
Tubb utalás is van arra, hogy a tinédzserek szétbasszák a motor, a tinédzserek pöcsök, faszok, nem tudnak motorozni, nem nekik való stb.
nem hiszem csak az a fajta tinédzser létezik akikről ők írtak.