A képeken látszik kb, hogy hogy van megcsinálva.
Le lett vágva a prizma, a két szár között egy merevítő, a rendszám feltolva lámpáig, odacsavarozva a műanyaghoz. Indexek ki lettek tolva egy ilyen csodapasztával. praktikerben lehet kapni, két dubus, összekevered, megformázod és egy óra múlva már nagyon nagyon kemény lesz. arra lett az index fúrva
renszámtábla világítás meg egy apró leddel lett megoldva, amii szintén látszik.
Szal nincs semmiféle alu.konzol :)
ha valaki lenne olyan szíves és megvenné a számot, aztán beszkennelné, na hát de örülnénk :)))))))
sajna most olajvásárlás miatt nincs keret superbikera :(
egyébként meg most döbbentem rá hogy március van :DD
Jó lenne lefixálni az RS tali időpontját gyerekek! Április megfelel mindenkinek?
(májusban vizsgaidőszak+érettségi kezdődik)
én mind a 3ra nyomok igent még akkor is ha nem gondolom mind a 3-ra h igen, de mind a 3 igen a qrva gyurcsány ellen van akit karóbahúznék, ugyh ezért lesz mind a 3 igen...
jaaaaaaaaaaaaa dejó hogy eszembejutott...
Tegnap motort mostam és közben feltűnt valami.... Az a csodaszép rendszámtartó +index konzol (gyárija!) elkezdett repedni, félek hamarosan törik. Megoldásnak jó a műa.heggesztő?
Nekem nincs alu.konzol...
A képeken látszik kb, hogy hogy van megcsinálva.
Le lett vágva a prizma, a két szár között egy merevítő, a rendszám feltolva lámpáig, odacsavarozva a műanyaghoz. Indexek ki lettek tolva egy ilyen csodapasztával. praktikerben lehet kapni, két dubus, összekevered, megformázod és egy óra múlva már nagyon nagyon kemény lesz. arra lett az index fúrva
renszámtábla világítás meg egy apró leddel lett megoldva, amii szintén látszik.
Szal nincs semmiféle alu.konzol :)
2 kép: