Hát bízzunk benne h egyszer talán megkomolyodik mindenki (vagy nem:P) Előtte MX 50-ese volt azt is rommá törte az RS-t is most meg Fazere van szal apja nem verte félholtra...Bár talán mostmár jobban vigyáz, elég csak ránéznie a még mindig kicsit bicegő haverjára...
Hát tényleg nem csak az olaszok a hülyék nálunk egyik gyerek megkapta az új RS-t 2006 elején aztán kb 2 hónapra rá buszállomásnál 30-as táblánál 130-al belement egy autóba...
na megkérdeztem és 0-100ra 8.4ms
400métert most nem tudom, de húsvét hétvégén megyünk lacházi reptére mert gyorsulás lesz és majd akkor megnézzem neked az időt :)
Ma defektet kaptam és siettem haza (25km/h)minél rövidebb úton behajtani tilos táblánál bementem és pont kiszúrtak a zsaruk basztattak rendesen az összes eddigi hülyeségem miatt és azt mondták küldik a 30ezres csekket.Ez az első szabálysértésem szerintetek lesz belőle vmi?vagy csak figyelmeztetés?
Háj! 1.v2.án mennénk pócsra, majd az dönti el h melyik nap érünk rá többen ,meg h nem-e lesz eső szombaton,mert akkor értelemszerüen másnap. Rá 1hétre meg a Brezova tanya van bexelve a naptárban ! A Millét nem nagyon bántom még ,meg van itt még egy tavalyi qualifer, de biztos kell majd, mer ezek elég gyosan elfogynak hátul!
Szerintetek mennyi km után kell kicserélni a főtengelyt? A mocimban kb 30.000km van és a szerelők azt javasolták,h lassan cserélni kéne. Nektek mi a tapasztalatotok?
Nem tudni... nem írt róla a csóka. Csak arról írkál, hogy mit mennyiért ad el és kinek. Én is kíváncsi vagyok hogy mi a szart csinált. meg a múltkorira is, ami rá volt hajtogatva a szalagkorlátra.
egy ittas öregember kifordult elé kertitraktorral egy kisutcából a 42es föuton itt a város szélén. fékezett, elesett, és a vontatórúdnál vmi kiálló vasba fejelt bele.
Köszi szépen! Gyujtás szted is lehet? Csak nagy fordulatnál jött elő, ha huzattam, kevés benzin volt már benne(4-5liter:)), tartalékon volt és hopp leállt, aztán forgattam önindítóval és beindult aztán megint huzatttam megint leállt, aztán megint beindult és vette a lapot ugyanúgy pörgött.
400métert most nem tudom, de húsvét hétvégén megyünk lacházi reptére mert gyorsulás lesz és majd akkor megnézzem neked az időt :)