a hülye kukásmellényektől viszont már a hideg kiver... és lassan mindenkin ilyen lesz a biciklistáktól kezdve a földmérőkig nem csak a trafizó rendőrökön
húú srácok kb 4 hónap állás után egy kis benya a hengerbe fecskendővel és pöccre indult a szerkezet.. már mentem is vele egy keveset de hideg az aszfalt
Akkor lövöm bele a kompresszort, hagyj nyomja ki a kószt. Amuyg voltunk mi is motorozni, 50km-t mentünk kb. nagyon jó volt, nagyon sok motoros volt, egyszersem állt le, pedig lőttük neki mint atom. Még valamivel jobban is megy a tisztítás óta
azért a lepencei út elég mókás volt ma. Kb. két kanyarral azelött ahol a bencce eldobta magát, ráomlott a sziklafal az útra az egyik kanyarban. Jaaa és 1-2 km hosszan valami teherautó is kiengedhette magából az összes olajat.
Azért az árnyékos, párás részeken elég faszán csúszott még az út.
Nah megjöttünk a motorozásból. 150km-t sikerült belerakni az RS-be.
Pest-Buda-Pomáz-Esztergom-Szlovákia-Letkés-Királyrét-
Kismaros-Nagymaros-Vác-Dunakeszi-Pest.
Kibaszott sok motoros volt. Nagyon sok. Komolyan, nyáron nem látni ennyit.
Pomáz-Dobogókő között szerintem láttam Rocky kollegát is
Olyan fasza idő volt, hogy se pulóver se maszk nem kell a sisak és dzseki alá. Nagyon élveztem :)
Sajnálom akik nem tudtak ma motorra ülni! :(
Remélem holnap is hasonló idő lesz, meg azután meg azután meg azután meg azu... :D
bringázTAM. :) Röviden szólva balfasz voltam. Tegnap este csakazértis menő vagyok, megmutatom hogy haver kerójával is megy az egykerék. Csak azt nem vettem számításba hogy az én keróm telós, orrnehéz mint a dög, a haveré meg egy ultrakönnyű triálbringa. 25kmh körül bazinagyot rárántottam (megszoktam a sajátom), de ez a könnyű verda még a lehelettől is feljön kerékre. Fék már semmit nem ért, és a jobb bokámra estem olyan szarul, hogy kibicsaklott, holnap röntgen mert az is lehet h megrepedt vagy valami. Azért az vicces hogy gyermekkorom óta arról vagyok híres hogy irdatlan nagyokat esem, és ez még csak komoly esés sem lett volna, csak a bokám az KO. Most mankózgatok itthon, csak a lépcsőzés elég érdekes 1 lábbal.
egyébként 5századra lett illesztve a gép! Tegnap beleraktam az 5el nagyobb főfúvókát, és azzal teszteltem.. Ja meg légszűrőt is pucoltam. de most egy ideig (remélem minél kevesebb), megint nincs mocizás. Örülök h wczni tudok egyedül.
mai alkotásom:) aki teheti nézzemeg és szavazzonis ha meg kommentot is ír extrán örülökneki és köszönöm:)
Azért az árnyékos, párás részeken elég faszán csúszott még az út.
én tomtattoo-t láttam még, Dobogókő felé tempózni
Mi is kb. ugyanezt az útvonalat nyomtuk végig, csak mi a másik irányba.
na... megyek, leveszem a bőrszerkót.
Nah megjöttünk a motorozásból. 150km-t sikerült belerakni az RS-be.
Pest-Buda-Pomáz-Esztergom-Szlovákia-Letkés-Királyrét-
Kismaros-Nagymaros-Vác-Dunakeszi-Pest.
Kibaszott sok motoros volt. Nagyon sok. Komolyan, nyáron nem látni ennyit.
Pomáz-Dobogókő között szerintem láttam Rocky kollegát is
Olyan fasza idő volt, hogy se pulóver se maszk nem kell a sisak és dzseki alá. Nagyon élveztem :)
Sajnálom akik nem tudtak ma motorra ülni! :(
Remélem holnap is hasonló idő lesz, meg azután meg azután meg azután meg azu... :D
Röntgen, háhá hát az nem megy ám olyan gyorsan itt mifelénk, még holnap beutalót is kell sheftelnem.
egyébként 5századra lett illesztve a gép! Tegnap beleraktam az 5el nagyobb főfúvókát, és azzal teszteltem.. Ja meg légszűrőt is pucoltam. de most egy ideig (remélem minél kevesebb), megint nincs mocizás. Örülök h wczni tudok egyedül.