Errefele nincsennek olyan sportautók inkább az audo a8 meg ienekre vannak ráálva az emberek.Van ittis egy m3as bmw tökugyan oylan mint a padlógázba volt az elsőrészébe csak ez cabrio.Akármikor látom(kb 2hetente) ez mindig küldi neki.Lidl parkoloba van elefonos vidim ahogy driftel ismim vette fel:D
engem egyszer egy M6os rajtolt le "kicsit " kipörgött a hátsó kétkerék kb 50méteren át .Meg egyszer jöttem haza este volt...lámpa.BMW 5ös nem igazán figyeltem benne 30év körüli srác öltöny nyakkendő...ránéztem és megdoromboltattam kicsit a motort...rám se nézett...láttam hogy nyulkál matat vmit.aztán lámpa sárga, úgy elhuzott mint az állat akkor láttam a hátulját hogy jé ez M5 valszeg a rajtautomatikát programozta
Bejelentem-e nagy hírt.
Engem mint fő evo gyorsulás résztvevőjét legyorsultak:DDD ja és egy kis fostalicska kocsi volt kise néznéd belőle hogymegy.Csak egy kis takony ferrári:DDDDDDmondanom sem kel hogy csak pislogtam úgyelment tőlem:D de na mitvártam:D
nem szorul, akad a gáz vagy a szivatóbowden? Mert ha igen, mondjuk egy enyhe kanyarnál ráhúzza a szivatót, aztán egy ideig úgy marad, na az is tud érdekes dolgokat művelni. De sokkal valószínűbb az amit már leírtak
Azt mondanom sem kell hogy a konyhában rezegnek a poharak amikor kiáll a garázsból!
http://www.hasznaltauto.hu/181...
Ienvol külsőre csak a felnije volt más.Eredeti ferráris volt azis de sokkal több küllős
Engem mint fő evo gyorsulás résztvevőjét legyorsultak:DDD ja és egy kis fostalicska kocsi volt kise néznéd belőle hogymegy.Csak egy kis takony ferrári:DDDDDDmondanom sem kel hogy csak pislogtam úgyelment tőlem:D de na mitvártam:D
képes önállóan gondolkodni
tiszta evolúció
gondolom már így vetted?