Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mióta?
Engem nem.
Aha értem...Akkor azt mondod,hogy rendszámosat érdemes vanni...Csak akkor még le kell taknom a jogsit A1-re...És mennyire megbízható?El lehetne vele menni iylen hosszabb utakra?
Miert keresnek a zsaruk?
hát jaja. sztem ha rendszámosat vesz akkor már hamarabb tud motorozni, míg a rendszámoztatás elég sok idő(ha szar az idő akkkor sry ), ha meg vállalja, hogy a rendőrök kergessék, akkor járjon anélkül, max összetöri magát.
Enyem 98 rotax 122 azt meg lehet?
már nem lehet lerendszámozni a nem euro3-as motorokat. A régi RS-ek pedig nem azok (lehet az új se de nemtudom)
Ha nem rendszamos miert szopja be? Mert a rendszamoztatas sokba kerul? Vagy megszunnek a rendszam nelkuli mocik?
jaja, Robi és Réka meg a többiek
Jah és az évjárat csak a formáját mutatja.
Jah Én is. Ha veszel mindenképp rendszámosat, mert különben beszopod, akkor már nézd a kilómétert is, semmilyen mellékzörej nem jöhet ki a blokkból, jó legyen rajta minden, illetve nézd az esztétikát is.
cim-cim cimbora,régen volt ilyen szar műsor is
tényleg Tyt, ciMbora vagy ciNbora?
húúúú... ha nem lennének RS-es cimboráim akkor erre írnék valami tréfásat, de így nem teszem
BlazR te is Nyíregyi vagy?
Csak azért kérdeztem mert szeretnék venni használtan rs 125-öst ,csak nem tudom,hogy hanyas évjáratut érdemes venni
Ne is haragudj rá, mert összecsomagol
egyébként meg le kell tesztelni az új arcokat itt, hogy bírják e a kiképzést
fogadd őszinte bocsánatkérésem itt hivatalosan :))))))))))
Ezert irtam. Es azert rovid i meg ekezet nelkul, mert mobilrol netezek
oke es majd teis vegyel bele vertex dugot
Ha az igekötő az ige előtt áll egybe, ha utána áll külön írjuk.
De amugy nem haragszok rád Tyt , csak tudod az szarul esik az embernek ,hogy ha most így elkezdenek neki kurva anyázni egy ilyen jelentéktelen dolgon...Amugy szép mocid van, gratulálok hozzá!én is valami ilyesmit szeretnék majd egyszer...
Szerintem nevezzük át a topik címét: Rs 125 és Helyesen írok topikja!Ha nem írsz helyesen akkor a kurva anyád!
El kezd vagy elkezd?