Szuszzzá! Mi van eltörött a gördeszka vagy elszált az egyik kereke? Amugy meg mi nem csak a motorokról tudunk beszélni, hanem sok másról is csak téged nem érdekel. Amugy meg szerintem kurvára nem egészséges ha ilyen koreba ilyenekkel foglalkozol és itt hirdeted az igét. De te tudod de szerintem egy 17 éves gyerek érdeklödési körének nem a kominizmus a legjobb. szerintem. Na legyél jó
Remélem olvassa a forumot az a faszfej amelyik ma nem volt hajlandó a megebszélt időpontra idejönni!
Ekkora gerinctelen embert ritkán lát az ember..! Látom tetszik szétbaszni egy másik ember napját!
Szasztok!Tuning kipufogót keresek(rs 125-re) ami qva hangos , úgy visít mint a szaros gyerek.
Na aki tud vmit olcsón vagy trükköt vagy akármit annak megköszönném a segítségét vagy vegyen fel msn-re.Tnx.
Mivel basztam fel az agyad,hogy mondtam vedd le azta képet és tegyél ki valami mást?Akkor ez a te bajod ha ilyen faszsággal felhúzod az agyad...De ha ennyire nagy politikus akarsz lenni...!Tegnap amit lenyomtál szöveget...na mind1 te tudod....
? Vannak emberek akikkel csak motorozásról lehet beszélni, másokkal meg más esetleg komolyabb dolgokról, az h ti az előzőbe tartoztok az nem gáz, csak tomi tegnap felbaszta az agyam
Ekkora gerinctelen embert ritkán lát az ember..! Látom tetszik szétbaszni egy másik ember napját!
Jó móka volt..kac kac..Rohadt surmó geci!
Na aki tud vmit olcsón vagy trükköt vagy akármit annak megköszönném a segítségét vagy vegyen fel msn-re.Tnx.
http://naposim-town.myminicity...
nem h örülnél neki...
azt hallottam multkor h iyen időben csak a buzi fácánok motoroznak, senki más