én azért örülök hogy masszívan tanulhattam a törit, olyan szép történelmünk van.
MINDIG szar oldalon álltunk, MINDIG elbasztuk, MINDIG benyaltunk és átcsesztek, EGY SZAROS CSATÁT SE nyertünk, és mindenki lehúzott :) MINDENKI rajtunk élt és kihasznált :)
a legviccesebb az 56os forradalom megemlékezése. Arra nem gondol senki hogy elbukott ? :D de legalább megpróbáltuk.....
istenem, trianont is ráhagytuk, igazi szar népség vagyunk :))
jójó hogy baromi fiatal vagyok, meg nem látom át, meg stb de nekem kb. ezek jönnek le.
a honfoglalós duma nagy hazugság. csak azért találták ki, hogy a monarchiában ne okoskodhassanak a magyarok, mivel eszerint mi csak jöttment nép vagyunk, és örüljünk hogy megtűrnek. hazzuugság.
beolvasztani? nem akarják... ezen erőlködünk már régóta, de mi a fasznak?
hát hülye az a cigány hogy beolvadjon, iskolába kelljen járni meg dolgozni? ez az egész integráció egy kurvanagy faszság. Azért nincs színvonal az ált isk-ban mert beintegrálták a cigókat, ezért nem tudnak fejlődni sehová. Mi foggal körömmel ragaszkodunk a buta integrációhoz, a cigók meg foggal körömmel ellenzik. Néhány szegedi séta után sokszor erősen megfordul a fejemben egy hangtompítós pityu vásárlása, azt én lennék az igazságosztó! Tököm kivan hogy minden sarkon le akar húzni valami rohadt putris gané cigó. Érdekes magyar még sosem próbálkozott... Kis férgek, de csak a szájuk nagy, egyedül nem nagy legények csak 20an.
én személy szerint az összes ilyet kiírtanám, adammal csinálunk hadsereget
Komolyan gondolom, nem jól értelmezted. (Mindenki menyjen vissza Afrikába, elvileg onnan származunk ) Ezzel én arra célzok, hogy senkinek nem jó a nagy keveredés, kavarodás, most ugye arról volt szó, hogy Németo-ban fiatalkorú javító táborokat akarnak építeni, az elítéltek többsége természetesen bevándorló (török, balkáni, stb). Magyar börtönökben 50% felett van a cigó elítéltek száma. Szolnokon 90%! Ez a rendszer nem segíti a "kultúrájuk" beolvadását, a szakadék egyre nagyobb lesz.
Pár éve volt a párizsban bevándorlók (muszlimok) vandálkodtak. A Francia jogosan kérdezi, hogy mit keresnek ott. Ha esetleg egy külföldi embernek adnának oda egy munkát helytetted, jogosan kérdeznéd, hogy mit keres itt.
Segítsetek ! bocsi hogy ide pofátlankodok de nem tudtok egy bontót 50-esemre kellene egy hátsó sárvédő, vagy jó a 125-sé is ? ha van valakinek feketébe vevő lennék ! 2002-re kellene
"Ha nem keverednének a népek, mindenki a saját "kultúrájában" élne, nem lenne rasszizmus. Zsidókkal is az a baj, h nem tudnak a seggükön maradni, maradjanak csak izraelben, örüljenek, hogy megkapták, és kussoljonak."
Te Csongi, ezt ugye nem gondolod komolyan?
Mertugye enak az elgondolásnak az alapján, mi meg takarodjunk vissza az etelközbe...:)
Lehet, hogy még szocializmusnak is túlzás nevezni, ami itt volt, de nem az a lényeg... Nem azzal akadályozzák meg a nép gondolkodását, hogy szétzavarják azt a pár rongálót, nem értem miért nem fizetteti meg velük az állam a károkat. Sok mami meg papi unatkozik, hát nincs jobb dolguk, mint tüntetni. Tán még teát is kapnak.
A cigánykérdésről annyit, hogy a természetben sem él együtt egy gorilla meg egy csimpánz ha jól tudom, javítsatok ki ha tévedek. Ha nem keverednének a népek, mindenki a saját "kultúrájában" élne, nem lenne rasszizmus. Zsidókkal is az a baj, h nem tudnak a seggükön maradni, maradjanak csak izraelben, örüljenek, hogy megkapták, és kussoljonak. Globalizáció, imperilalizmus, szerintem itt kell keresni a gyökerét az antiszemitizmusnak napjainkban.
Ön a Magyar Királyi Testnevelési Főiskola (1925-1945), a Magyar Testnevelési Főiskola (1945-1989), a Magyar Testnevelési Egyetem (1989-1999), a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kara (2000- ), röviden a
Jó a szó csongi! A forradalom valóban túlzásnak hangzik, de azt megsúgom, ha pl szerbeknél ezt tenné az országgal az állam, már rég kivégeztek volna pár embert. Nálunk a 40 év szocializmusa kiölte az emberekből a tartást, a büszkeséget, ez volt a cél. Most is azon ügyködnek, mivel látni, ha valaki nem mszp párti akkor csak fideszes lehet… Mai mszpt szinte csak az orbáni gyűlölet tartja össze és a megfelelő média háttér. Nevetséges, ami a királyi televíziónál zajlik és közszolgálatnak nevezik, mindez az adófizetők pénzén. Társadalmi megosztás "osztd meg és uralkodj…" Módszer kísértetiesen hasonlít a régi rendszeréhez, csak más ruhába öltöztetve. Az emberek nem mehetnek az utcára mert megtorolják, az iskolákat kivégzik vele a gondolkozó társadalmat is, (mint régen a papokat, akik tanult emberek) a gyermekemet összerakják az iskolában a cigányokkal, holott két külön "kultúra" -- integráció Majd ha horn gábor és tettestársai héber nyelvű iskoláiba betuszmákolják a cigányokat akkor OK. (akkorse) Szegény Antal József utolsó riportján mikor már ágyban feküdt, az utolsó mondatai között voltak, hogy "tetszettek volna forradalmat csinálni" Csak sajnos ez nem volt lehetséges 89-ben, mert a szovjet katonák csak a "rendszerváltás" után hagyták el az országot. Szóval az elvtársak a helyükön maradtak, vagy az ő megfelelő leszármazottjai. Hát kutyából nem lesz szalonna! De gyerekek, EL LEHET MENNI KÜLFÖLDRE! hogy nagy vezérünk (fleto ) szavaival éljek...Üdv.
MINDIG szar oldalon álltunk, MINDIG elbasztuk, MINDIG benyaltunk és átcsesztek, EGY SZAROS CSATÁT SE nyertünk, és mindenki lehúzott :) MINDENKI rajtunk élt és kihasznált :)
a legviccesebb az 56os forradalom megemlékezése. Arra nem gondol senki hogy elbukott ? :D de legalább megpróbáltuk.....
istenem, trianont is ráhagytuk, igazi szar népség vagyunk :))
jójó hogy baromi fiatal vagyok, meg nem látom át, meg stb de nekem kb. ezek jönnek le.
hát hülye az a cigány hogy beolvadjon, iskolába kelljen járni meg dolgozni? ez az egész integráció egy kurvanagy faszság. Azért nincs színvonal az ált isk-ban mert beintegrálták a cigókat, ezért nem tudnak fejlődni sehová. Mi foggal körömmel ragaszkodunk a buta integrációhoz, a cigók meg foggal körömmel ellenzik. Néhány szegedi séta után sokszor erősen megfordul a fejemben egy hangtompítós pityu vásárlása, azt én lennék az igazságosztó! Tököm kivan hogy minden sarkon le akar húzni valami rohadt putris gané cigó. Érdekes magyar még sosem próbálkozott... Kis férgek, de csak a szájuk nagy, egyedül nem nagy legények csak 20an.
én személy szerint az összes ilyet kiírtanám, adammal csinálunk hadsereget
Pár éve volt a párizsban bevándorlók (muszlimok) vandálkodtak. A Francia jogosan kérdezi, hogy mit keresnek ott. Ha esetleg egy külföldi embernek adnának oda egy munkát helytetted, jogosan kérdeznéd, hogy mit keres itt.
Segítsetek ! bocsi hogy ide pofátlankodok de nem tudtok egy bontót 50-esemre kellene egy hátsó sárvédő, vagy jó a 125-sé is ? ha van valakinek feketébe vevő lennék ! 2002-re kellene
Te Csongi, ezt ugye nem gondolod komolyan?
Mertugye enak az elgondolásnak az alapján, mi meg takarodjunk vissza az etelközbe...:)
A cigánykérdésről annyit, hogy a természetben sem él együtt egy gorilla meg egy csimpánz ha jól tudom, javítsatok ki ha tévedek. Ha nem keverednének a népek, mindenki a saját "kultúrájában" élne, nem lenne rasszizmus. Zsidókkal is az a baj, h nem tudnak a seggükön maradni, maradjanak csak izraelben, örüljenek, hogy megkapták, és kussoljonak. Globalizáció, imperilalizmus, szerintem itt kell keresni a gyökerét az antiszemitizmusnak napjainkban.
" Tisztelt Érdeklődő!
Ön a Magyar Királyi Testnevelési Főiskola (1925-1945), a Magyar Testnevelési Főiskola (1945-1989), a Magyar Testnevelési Egyetem (1989-1999), a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kara (2000- ), röviden a
TF
honlapját kezdi böngészni. "
(nemmegsértődni, csak vicc:)