MI a faszom ez Csongi? Megcsaltad a jobb kezedet a ballal? Elolvastad a Mein Kamfot vagy mi a faxom? na térülj vissza de kurva gyorsan és irány a puncivadászat nekem nehogy ilyen imperializmussal válaszolj mert átugrok 6 kor gumit égetni, reggel 6 kor
Én is remélem.jah valami ilyesmi.ha már rendszám van rajta akkor nem ezzel versenyzem inkább veszek egy lecsukottat az utcai idom úgyse kell nekem, az okosságok meg átmennek ebből abba,azért is raktam vissza a gyári cuccokat( és az okosságokat megtartom )
Eladó az RS125-ösöm gyárira visszalakítva.Minden gyári alkatrész vissza lett bele téve(gyári alkatrészekben 6000km van) olajzás visszakötve minden vissza állítva gyárira C4-es csapágysor(7000km-nél cserélve) van benne (5000km-t futott) gyári főtengely gyári henger gyári nyitott kipufogó,28-as karbi, poweres elől Pirelli Dragon Supercors hátul Metzeler Rensport gumival 90%-os.A motor pályán csak hobbi szinten volt használva(csak pályaidomokkal).A motorban 12ezer párszáz km van nagyon megkímélt hibátlan állapotú, adok hozzá egy hátsó álványt is.Motor váltás miatt eladó!Rendszámos,forgalmiban 11kw szerepel A1-el vezethető viszont a nyitott változatról van szó.(a képeken még nincs vissz alakítva természetesen a hiányzó alkatrészek láncvédő, utaslábtartó is rajta van a hátsó űlés feketére áthúzva) plusz 45 ezer ft-ért adok hozzá egy Sp rezót plusz50-ért egy garnitúra pályaidomot.A motor nem volt törve egyetlen heggesztés sincs az idomon ha kell le is veszem.Ezzel a fényezéssel érkezett olaszból. Én vagyok a motor 3. tulajdonosa az első kettőt személyen ismerem jó kezekben volt a motor végig.Csak komoly érdeklődő keressen.590000FT az ár irányár
szerzünk egy platós autót,aztan mint a kartel.. simaszkban pár tisztogatást lejátszani, és amint híre kel a dolognak, saját maguk pucolnak vissza indiába
szerintem eleve mocsok elbaszott dolog demokrációt erőltetni egy ilyen balkáni országban.
Államformát kéne váltanunk, kéne egy diktátor aki megmondja a frankó,azt nincs senkinek beleszólási joga. Ugyanolyan fos lenne a kormány mint most, csak legalább nem pampogna a sok tudálékos fasz.
Magyarországon a demokrácia körülbelül annyira életképtelen mint a pénzügyi tanácsadó etiópiában...
Mert a magyar olyan h ha nem irányítja őt valaki akkor egymást marják (irigység stb) csak akkor tud összefogni ez a paraszt ország ha valami megszálló ül a feje fölött.... Bár a rossz döntés mindig megvan
Ez jó, ezt eddig még nem hallottam:)
www.neratapeta.hu
Államformát kéne váltanunk, kéne egy diktátor aki megmondja a frankó,azt nincs senkinek beleszólási joga. Ugyanolyan fos lenne a kormány mint most, csak legalább nem pampogna a sok tudálékos fasz.
Magyarországon a demokrácia körülbelül annyira életképtelen mint a pénzügyi tanácsadó etiópiában...
Tudsz nekem küldeni valami tapétakatalógust?