Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ember mi bajod velem? Nem én találtam ki ezt a nevet magamnak, hanem rámragasztották, és rajtam maradt... Amúgy a robesz tavasszal megy, terveim szerint RS lesz. Csak legyen meg a pénzem a melóból...
MIvel kapcs?
Háát, mindegy... Ööh, te tudnál nekem adatokat közölni? Nagyon megköszönném... :)
Olvtársak!

Jár valaki a szlovákiai opályára? Nincs a pályának valami elérhetősége?
http://www.motormatricak.hu/#/bemutatkozas/ talán itt...
Sziasztok!
Abban kellene nekem segítség, hogy 2004-es rs125-ös motorom felmatricázhassam gyárira. Aki tud valami jó és nem túl drága megoldást az üzenjen. Előre is köszi.
Csáó! www.italiamotor.hu itt választ kapsz kérdéseidre.
Nyilván nemtudod, de ez a pannonia gyár egykori kis áruszállító járműve, magyar gyártmány, azt meg magyar ember ne fikázza legyen szives, pláne, hogy a jármű kb a szüleidnél öregebb...

Uj korában nyilván nem nézett ki ilyen lestrapáltan,és fetehetően akkoriban a nyugati ilyesmi cuccok sem voltak kevésbé idétlenek.
hello! Mindig melegítsd jól indulás előtt.Dugattyu csere legyen! Ne nagyon tankolj 100 oktános benzint mert nem tesz jót...,soha ne használd a mocit olaj nélkül.repsolt,castorlt,ipont ajánlom.(ne rakj a benzinbe olajat) Ne nagyon használd huzamosabb KM en keresztül 13.000 fordulaton! amugy gratula a motorhoz,egészséggel használd!
Hy there!Tegnap vettem meg életem első gyorsasági motorját!Egy 2001-es Aprilia rs 125-öt!Szeretnék valami jó tanácsot kérni!Mire figyeljek stb.!Bármit meghallgatok!Előre is köszönöm!
kibővítették
ezennel megalapítom a Kakucsring Kerülők Körét, továbbiakban csak K.K.K.
És Hassam Bess-zámítja a törött motorokat .
ja és az egész pálya egy izraeli multi tulajdona! ...
remélem nem látunk kurva szar pálya most kátyuzták és márt válik fel az aszfalt...és ha valaki elesik otthagyják az olajat leszarják veszélyes de moka van büfé is nem drága 5*ös az ár de legalább ehető és nem romlott mint a közelben lévő benyakuton ahol a 95ös 350ft amúgy fasza jó a társaság multkor kis verekedés volt 12motor borult de az belefér. (jó lesz Rocky? )
nem fogunk elférni idén a Kakucsringen!

ezennel anti Kakucsring kampányba kezdek a túlzsúfoltság elkerülése érdekében
dabason laksz?remélem látunk kakucson
Sziasztok....
Nem tud valaki rs 125 höz "93es évjárathoz hengerfejet és egyéb motoralkatrészt.....?
Vagy érdekelne mennyi lehetne a Polini-s henger+dugó?De neten nem találtam magyarországi kereskedést aki forgalmazna?Valaki tudna segíteni?
Előre is köszi!
tényleg... szerencsétlen Száguldozóba mindig beleköttök a neve miatt, de persze ha egy diszkórobogós arc SpeedBike-nak hívja magát az még belefér?
ja, meg vagyok fázva...

Joe, komolyan állandó trafit szereltek az esso kútnál a közlekedési-lámpára? Tudsz erről valamit?
nagy film, nagy igazságokkal
Vagy inkább mondom úgy, ha a horgolás a téma, nem ugatok be mert nem is vágom...

"én nem tudok úszni, de ezért nem is dugom a boxos seggem a vízbe" (by tolvajtempó)
ajánlok a figyelmedbe egy könyvet, az a címe hogy "A politikatudomány alapjai" - Bayer József írta.
Olvasd el, és remélem legalább addig eljutsz hogy a "kommunizmus" szót egyszer az életben helyesen leírd.
A többi okoskának is ajánlom, mert úgy látszik nagy fiatal létére mindenkinek önálló, és komoly véleménye van a politikáról (vagy amire azt hiszitek hogy politika).

Annyi okosat hordtatok össze itt az utóbbi pár napban hogy csak néztem. Aki tanult politológiát biztos mosolygott rajta szépeket, mert szerintem itt sokatoknak a politika annyit jelent hogy mszp kommunista, a fidesz "vadkapitalista" liberalista hehe :), ezek egymást nyírják azt ennyi. A politika nem arról szól hogy állást foglalok a fidesz és/vagy mszp vagy bármelyik párt ellen, azt ajnározom, az ellenzéket meg mindenéle értelmetlen humbukkal (amit az öregektől tanulttam régen) leoltom.

Már eleve olyan szóhasználatok voltak amik egymást kizárják, ezen gondolkozzatok már el!

A politika is olyan ilyen téren egy picit mint a marketing. "sok az eszkimó". Mindenki bele akar ugatni valami értelmeset, mindenki azthiszi hogy kurvára átlátja az egészet, és megmondja a frankót. Közbe meg általában mellé lő. Nem olyan egyszerű az srácok mint azt itt néhányan gondolják.

Na ezt most nem azért mert én olyan hú de nagyon vágom a témát, sőt, egyáltalán nem.... Csak nem is dobálózok olyan szavakkal, aminek a jelentését sem értem....
Kész a felnim!
Gyönyörű lett. A polír is le lett fújva valami lakkal, hogy ne mattuljon el. Igaz, veszített az erős csillogásából, de nagyon szép lett.
Hétfőn visszük a gumishoz kicentíroztatni, aztán jövő hét közepére remélhetőleg kész lesz.
Úgysincs jó idő, úgyhogy ráér az összeszerelés.

Képet csak akkor rakok ha már fel lettek rakva a kerekek a motorra. ;)