Heh a danabol erős cucc!
nekem volt methandienónem ami erősségi szintje 10 es skálánn 9 es,én nem szedtem ,mer van neki egy hülye mellékhatása a hajhullás 10 mg s !
de a májat nem baszogatja annyira mint a danabol!
úgy káromkodnék... sziasztok, nem indul az rs beköpte a gyertyát asszem az aksi gyengus majd holnap töltjük.... csütörtökön szerelőhöz kéne vinni... most tényleg mindíg ennyi baja van az rsnek h. amikor kell nem indul?
megmondtam már stoppie, legalább pár évet várj... 18at töltsd be mindenképp, meg gyúrj még 2 évet aktívan, és aztán döntsd el hogy akarod e.
A másik amit nem értek, hogy neked nincs is szükséged ilyenekre. Ígyis mocsok jól nősz, fejlődőképes vagy ezek nélkül is, és sokan a fél karjukat odaadnák érte ha akkorák lehetnének mint te. Jó a genetikád, megvan hozzá mindened, időd, pénzed, akkor eszed is legyen! mondom várj!
remélem most mondtam el utoljára.
nekem volt methandienónem ami erősségi szintje 10 es skálánn 9 es,én nem szedtem ,mer van neki egy hülye mellékhatása a hajhullás 10 mg s !
de a májat nem baszogatja annyira mint a danabol!
ezt nézzétek:
Bencce, eladó a dana
várlak vasárnap msn-en
na majd vasárnap felveszlek msn-re, addig síelek
Holnap megyek Rs-t nézni.
Mit nézzek kivételesen rs-en?
A másik amit nem értek, hogy neked nincs is szükséged ilyenekre. Ígyis mocsok jól nősz, fejlődőképes vagy ezek nélkül is, és sokan a fél karjukat odaadnák érte ha akkorák lehetnének mint te. Jó a genetikád, megvan hozzá mindened, időd, pénzed, akkor eszed is legyen! mondom várj!
remélem most mondtam el utoljára.
sportember legyé.. és üzletember :)
add el ha még jól is jársz.
tedd el a hasznot és ha jóidő lesz tankold a gépbe...