akinek van egy komoly versenyrobogója nem valószínű hogy Evo gyorsulásra és társaira fog járni vele...
Aki már volt kakucson biztos megtapasztalta mien mikor robogóval előzik meg főleg ha Jani bá-ék vannak kint(igaz hogy "csak" suzuki hiup de elég szépen szól,és ahhoz hol van még egy igazi speciál robogó )....
De ha már gyorsulási versenyeknél tartunk akkor az itthonikata el is felejtheted mert az összes nevetséges.Egy komoly robogó drag(vegyünk egy "alap" egy hengereset) egyedi nagyon könnyű vázba van építve,, csakis csúcskategóriás alkatrészekből(malossi mhr team 2,polini evo 2,TCR,2Fast stb).A drag menetkész tömege maximum 30kg.Szemléltetés képpen pár kép.a másodikon és a harmadikon egy 3 hengeres 45fokos hengerszögű rettenet látható. 1.kép 2.kép3.kép
Voltam pár Evo-n és indult kb 3-4 motor a 125ös kateg.-ben.
Mindegyik evo-n csak ugyan azokat a robikat láttam indulni és nem voltak valami hudegyorsak.
10-11másodperc körül ment a legjobb.Az meg elég gyenge szerintem...
Nem mértek még soha hogy 201méteren mennyit megy az RS, de azt hittem hogy nem marad el sokkal a robeszoktól. De ha ezek tényleg annyira jók, akkor nem égetem le magam :D
Bazz ez az Mv