nah rendben de 2 dolog hogy erős legyen szal előtte beszéljük meg hány lux és hány kelvines a cucc és akkor vagy hozzám jöjjön elősször vagy akkor ha hozzád akkor ne fogdossátok össze az izzókat mert akkor szarrá mennek
MOst nem tudok képet küldeni mert othon van tokajban ez a cucc. De mar küldtem rólla képet. Én egy 25 odaadok mágnest elektronikat minden szart. Ha működik akkor joo, ha nem akkor összerakod szépen, visszaküldöd és visszaadom a pénzt.
várjál ... misoc ő drágán adja és a tárolás 1 műanyag láda figyelj küldd el a képet megnézzük reméllem ki lehet cserélni azt a vezetéket mert az ha beázik...
Hát, most sajnos azt látom. Balaton megolvadt, korizni nem tudok 1napja, és nincs 20fok motorozni. Itt ki is merült amitől jó kedvem lehetne és vonzanám a pozitivumokat :)
még nem de hamarosan dönteni kéne majd lehet holnap felhívom ha feltöltöm a kártyámat... mert asszem 2hét és viszem...akkor meg kerüljön bele minden ne keljen járkálnom többször oda ígyis drágán dolgozik igaz jól...
A vákumos power a kiáramló kipufogó gáz miatta, a membránra hat egy erő, amely úgy van kialakítva hogy ennek az erőnek a hatására, a power nyelve felemelkedik a kipufogó nyílás pedig ez által nagyobb lesz. előnye az hogy a meghibásodás esélye sokkal kisseb, hátránya viszont az hogy lassaban reagál. Én így tudom...
van d207es előre külön!
Ár d207 6-8000Ft
d208gp 25000/garnitúra
d209gp 25-30000/garnitúra
továbbá van 120as és 180-190-195ös Slickek baráti áron!
csak szarul világít és ha nemtom majd megcsinálni akkor tudjam h mennyi lesz. mot számolom össze h mennyibe lesz a szezonra való felkészítés...
mennyi lehet kb 1 rs első lámpa?
...így 1 árban van jah és még akinek van szette eladó az írhatna(misocot tudom)
ez 120 euro németbe, szólj ha kell