kanyarodni ne tudsz vele majd teszek fel képet mert van itt valahol egy 120-as pirelli dragon sc RS-en volt fent pályáztak vele majd lefényképezem hogy hogy kopott a gumi.az magáért beszél
Üdv mki!Írtam emailt a shoxnak erről az akcióról és ahogy én kivettem a válaszból a neten rendelésre NEM ÉRVÉNYES ,csak ha valamelyik viszonteladónál veszed,ha ezt eddig is tudtátok akkor sry,én azt hittem a netes rendelés is beletartozik...
Maradj annál nyugodtan nagyon jó gumi.Én még a Metzeller rensportot ajánlanám még.Michelin pilot sport-ot ne vegyél mert az nagyon szar.Dunlopokat annyira nem ismerem nekem d207f volt fent az kb annyit ér mintha pvc lenne a motor felnijein. A d208-at és a d209 viszont sokan dicsérik én még egyikkels em mentem.
csáo!van gumim,pénteken küldöm a képeket,szombaton feladom,ha kell,vegyél fel msn-re robkaa46@msn.com ,vagy hívj 06 30 597 02 49 plusz van egy eladó 95%os pirelli diablo (párban)meg 3db első ha érdekel valakit
Nos a robogóról:
Blokk:Malossi MHR Team I Malossi Tuned hengerszett,Malossi MHR Team főtengely,Malossi Selettra belső rotoros versenygyújtás,Malossi MHR Team kipufogó.Malossi MHR membránház,malossi szívócsonk,Mikuni TM 24-es lapsíberes versenykarburátor(jelenleg szűrő nélkül),Malossi Over Range(Team variátor,OR Tárcsa,OR szíj) Polini 2G kuplung,Malossi áttétel( jelenleg gyári van benne a rövid pálya miatt)természetesen a henger és a blokk is módosítva van
Futómű:
Egyedi acél zártszelvény váz amit Gáspár Attila(Atisrace) tervezett és gyártott(a kerekeket is ő csinálta éa videon is ő látható).Malaguti F15 első villa,Aprilia Rally kerekek(a videon elől F12 kerék van),Hátul Paioli állítható teleszkóp.
Nagyjából ennyi.
majd megbeszéljük
Blokk:Malossi MHR Team I Malossi Tuned hengerszett,Malossi MHR Team főtengely,Malossi Selettra belső rotoros versenygyújtás,Malossi MHR Team kipufogó.Malossi MHR membránház,malossi szívócsonk,Mikuni TM 24-es lapsíberes versenykarburátor(jelenleg szűrő nélkül),Malossi Over Range(Team variátor,OR Tárcsa,OR szíj) Polini 2G kuplung,Malossi áttétel( jelenleg gyári van benne a rövid pálya miatt)természetesen a henger és a blokk is módosítva van
Futómű:
Egyedi acél zártszelvény váz amit Gáspár Attila(Atisrace) tervezett és gyártott(a kerekeket is ő csinálta éa videon is ő látható).Malaguti F15 első villa,Aprilia Rally kerekek(a videon elől F12 kerék van),Hátul Paioli állítható teleszkóp.
Nagyjából ennyi.