Persze akármelyik boltban vásárolható,sőtt rendelni sem kell mert polcon lesz bármelyik utolsó motoros boltban......
Istenemmikorra fogják elfelejteni az emberek ezeket a nevetséges dolgokat.Jah és csak úgy meg súgnám hogy a malossi soha nem gyártott se rotax 123-ra se rotax 122-re hengert. és a polini sem gyárt márt lassan két éve.
Annyi hirdetésbe hallani a 160nas Malossi vagy Polini hengerről.Nem tudtok mondani nekem egy körübelüli árat hogy mennyibe kerül?
feltételezem,ehhez is hozzá lehet bármelyik mocis boltba jutni
hozzáteszem, mindíg több mint egy órát hagyom állni rajta, nem indulok el fújás után. Egyébkén valvoline, fehér spray, szvsz semmit se ér, de remélem erre rácáfol valaki
hát nekem nem sok fékpor van rajta :) mondjuk 11500 van a fékbetéteimben és még jók :D gazdaságosság rulez.
na a láncspray... jó téma, utálom mint a szart. Nagy erőkkel fújom kurva gyakran, az már rég szar a lácnom + mindíg összebassza a hátsó felnit, faridomot, rendszámtáblát, mindent....
Jaj holnap megint szigorlat, persze megint 1kor keltem, és persze megint valami mást kellett csinálnom nem a tételt néznem. fasza. Amugymeg a láncot hogy huzzam meg hátsó állvány nélkül?
Istenemmikorra fogják elfelejteni az emberek ezeket a nevetséges dolgokat.Jah és csak úgy meg súgnám hogy a malossi soha nem gyártott se rotax 123-ra se rotax 122-re hengert. és a polini sem gyárt márt lassan két éve.