Sziasztok! Zsótirs ha látod ezt az üzenetet akkor írj vissza! Segítség kellene! Kellenne annak helynek a címe ahol dolgozol v telszám is jó mert szarakodik a motorom ! Ha látod az üzenetet akkor írj ide v vegyél fel msn-re : katonacirhi@vipmail.hu Előre is kösz!
Hát nem tudom én is kempoztam fél évig egész jó volt csak rájöttem sokkal több hátránya lesz mint elönye és azért nem mindegy hogy hogy élsz még 40 évesen hogy már a csontjaid ropognak és már mindened szarrá van ütve és már felállni is alig tudsz a sok sérüléstől meg a porcaid és izűleteid szétmennek vagy úgy hogy 40 évesen még fel tudsz állni és akár menni focizni ki a kertbe ezzel nem azt mondom hogy a küzdősport szar. Dehogyis jól kilehet élni az agresszivitást csak én inkább a lightosabb sportoknál maradok és a "gyurásnál"
az úgy müködik normálisan,alapjáraton azért nyit,hogy tisztuljona szelep,mert léteznek a világon olyan hurkák akik nem forgatják,és úgy berohadna a szelep.régebbi af1-eknél meg ugyvolt,ha ráléptél a hátsófékre,akkor egy bowden kinyitotta a powert,így oldották meg a tisztitást.
NA szal dugó,gyűrű csere+hónolás mennyibe jönne bele szerintetek kb?