Figyelj ott van lóvé rendesen ugyhogy biztos nem találsz gányolt motort...
Mondjuk ha ott pl összetörnek egy ilyen motort akkor nem megcsináljál hanem eladja és vesz egy másikat
akkor is csak max pályázuni tucc vele...meg az a másik h erre rájön még vám 50 000 Ft stb... forgaLOMBA HELYEZÉS AZ 80-90 EZER jah és ez arra vonatkozik amit forgalomba tucc helyezni vagyis alapbol drágább...mondjuk 2x :D
dehogy gányolják ott vigyáznak rá a legjobban....a moto.it és a motousate.it oldalt tom ajánlani és kb 1500 euró körül kezdödik az amit be tudsz hozni és le tud rendszámoztatni persze néha van olcsobb is de ez az átlag ár... ;)
125ös mocit akkarok venni és honda cbr125 vagy még aprilia rs125ön gondolkodom nem tom még meiket vegyem. A CBR naon tetszik meg minden de még rs125-t még nem láttam és az lenne a jó ha egy kis szakaszon ki is próbálhatnám hogy döntést tudjak hozzni. Szóval ha valaki KUNSZENTMIKLÓS közelében lakik és van egy rs125öse és megengedi hogy kipróbáljam várom a jelentkezését.
Nekem most egy HONDA NS1-em van (50es) moci de naon szeretem
Nemtudom ki mennyire van benne a témában, de szerintetek külföldről hozatva egy Rs 125-öst + lerendszámoztatnánk, akkor szerintetek 350 ezer HUF körül kitudnék belőle mindennel együtt jönni? Nekem mindegy hogy hanyas évjárat csak rendszámoztatni tudjuk és jó állapotú legyen.
Olaszban mennyire becsülik az ilyen mocikat? Nem gányolják?
vagy www.hasznaltmotor.hu vagy www.hasznaltmotorok.hu vagy www.hasznaltauto.hu vagy ha külföldről akarod behozni akkor www.moto.it vagy keressétek meg Torma robit
Mondjuk ha ott pl összetörnek egy ilyen motort akkor nem megcsináljál hanem eladja és vesz egy másikat