De most akkor mi a poén az egészben az hogy 160nál beáll a kanyarban ledöntve és kibaszom a betonfalat örökre nyomorék leszek????
Köszönöm de é ebből nem kérek igy nem lehet nyugodtan motorozni h bármikor beállhat.....
Ja és ha már 30 fok van kinnt akkor menjek 60-nal???? Ezt most nem mondod komolyan .... Ezek a motorok arra készültek h menjenek vele mint az állat bírni kéne még 40 fokban is...
Miazhogy meleg volt akkor el kell adni mert az összes egy szar...
Menny már a pics@ba kif hülyegyerek neked egyszer fog megragadni akkor meg is fogsz rajta dögleni mert ott fogsz magad alá csinálni bazdmeg!!!!!!
Kis gyökér....
Kell a faszomnak mocskos 2T basszeg miazhogy beáll bazdmeg??? Ezekután szerintetek merek majd vele gyorsan menni gyakorlatilag bármikor megállhat.... Jo lesz az a V2 SV az motor ezek mind hugyok a Japántól kezdve az Olaszig.
Melege volt???? NEm volt a felénél sem a vízhömérsékletjelző!!!!!
Ja és miután megszorult nem ment fel a hőmérséklet!!!!
meg elmehetsz apád f*szára ....mert a yamaha olyannyira kurva jó....hidd el,az is megragadhat. nekem idáig 4 olasz gépem volt és nem ragadt meg 1ik sem.....
Bazzeeegg tegnap majdnem megöllt a saját motorom!!!!!!!!
A kurvaélet jöttem nyélen itt csabán az Esso kút előtt 6. 11ezer és egyszercsak megszorult.............
Haverok ültek a kutnál és pont látták azt mondták nagyon durva volt!!!! 24 méter teli fekete guminyom utána kuplungoltam csak. Ugy szitált a segge h azthittem megdöglök ott elestem volna akkor kidaráltam volna a közlekedési lápa póznáját az a poén h mielőtt megszorult előtte 50 méterrel még egy kurvanagy kanyar van amiben full ledöntve mentem Ha ott történik akkor most nem ülök itt ott ugyanis betonkerítés van az ut mellett 5 méterre!!!. Nem tudom miért szorult meg most semmi baja nincs előbb próbáltam ki ugyanugy huz mint régen. Viszont most már rá nem ülök soha engem nem fog kinyirni.... már komolyan rühellem a 125 2T-t. Már tényleg eladom a pics@ba kilóra
Köszönöm de é ebből nem kérek igy nem lehet nyugodtan motorozni h bármikor beállhat.....
Miazhogy meleg volt akkor el kell adni mert az összes egy szar...
Kis gyökér....
Kell a faszomnak mocskos 2T basszeg miazhogy beáll bazdmeg??? Ezekután szerintetek merek majd vele gyorsan menni gyakorlatilag bármikor megállhat.... Jo lesz az a V2 SV az motor ezek mind hugyok a Japántól kezdve az Olaszig.
Melege volt???? NEm volt a felénél sem a vízhömérsékletjelző!!!!!
Ja és miután megszorult nem ment fel a hőmérséklet!!!!
neked meg mázlid volt,vagy csak az ismerőseim pechesek
"elmehetsz apád faszára" mert mázlid volt
1.Van Isten
2.Szarok az olasz motorok.ugy értem megbízhatatlanok.
A kurvaélet jöttem nyélen itt csabán az Esso kút előtt 6. 11ezer és egyszercsak megszorult.............
Haverok ültek a kutnál és pont látták azt mondták nagyon durva volt!!!! 24 méter teli fekete guminyom utána kuplungoltam csak. Ugy szitált a segge h azthittem megdöglök ott elestem volna akkor kidaráltam volna a közlekedési lápa póznáját az a poén h mielőtt megszorult előtte 50 méterrel még egy kurvanagy kanyar van amiben full ledöntve mentem Ha ott történik akkor most nem ülök itt ott ugyanis betonkerítés van az ut mellett 5 méterre!!!. Nem tudom miért szorult meg most semmi baja nincs előbb próbáltam ki ugyanugy huz mint régen. Viszont most már rá nem ülök soha engem nem fog kinyirni.... már komolyan rühellem a 125 2T-t. Már tényleg eladom a pics@ba kilóra
440 dollár /~100.000 Ft/ és ez még nem jó az újra....újra jóval drágább,de nem is nagyon van