jaja, Tyt, nem ismered az mt-75-t vagy a sport demont?azokat én ismerem, ha volna tapasztalatod velük akkor a k63-hoz meg k64-hez képest nem tod milyen?jobb esetleg a heidenau?vagy vegyek mt-75öst?nem szerettem
Sajna az olaszok egyre silányabb anyagból vannak.... De az összerakással sem sokat foglalkoznak...
Egyik nap néztem a szalonban egy új rs 125-öt, és a polírozása tiszta karc volt, meg nem volt teljesen befejezve a polír:S
nekem volt. elvileg ha leszeded az idomot látni fogod hova megy a bowden és ott a blokkon van két műanyag kis karika amit le lehet csavarozni, és ha ügyes vagy beakaszthatod.... nekem 1 óra alatt sem sikerült, aki ért hozzá 2 perc alatt megcsinálja kb... csak kérdés h eljutsz-e odáig....
Hello én voltam az aki ma új gumit tetetett fel.Szóval 22100 ft volt a gumi(pirelli mt 75) felszereléssel együtt,pirellit diablot nem gyártanak amúgy ekkora méretben,van még vmi gumija a pirellinek ebben a méretben ami ugyanaz mint az mt75 csak más a mintája és drágább 3-4 ezerrel.A gumis Budapesten a Budafoki út 103 alatt van
had kérdezzem már meg, hogy hol vette, persze ha nem titkos
22.500at adnék egy jó pirelliért, persze akármiért nem, mert az mt-75ösöm nagy szar
megjegyzem nekem a TZR gumija is igen gyatrán minősített, egyszer nem ment térdig, sőt...mikor már igen lent volt szépen beremegett olykor...és nem csak a teló miatt, gondolom..szal pirelliből pl egy diablo corsa fasza lenne :D ha lenne mire tenni :"( de a 22.500-as érdekelne...
Haverom pont ma cseréltette a gumit az NSRjén. Zsír új pirelli felszereléssel asszem 22500Ft. És az gyárilag ajánlott . Jó volt, mert én vihettem el oda (föllt mögém a motorjára).
Budafoki út. száznem tom hány (107?) asszem. Az OMV mellet.
Szia!!!
Az enyémnek hasonló tünetei voltak, de csak 1-6ezer között.... Le akart fulladni mindig...
Nálam a szerelő főtengelyszimmeringet cserélt, és most jó!!!
Sziasztok!!
A faszom kivan az apriliákkal!!!!!!!!
Méghogy az új motorokkal nincsen semmi gond......
2000km-nél elszakadt a kmspirálom
3000km-nél elbaszódott as főtengelyszimmeringem!!
4000km-nél most meg elszakadt a kuplungbovdenem!!!!!
5000km????? valyon mi jön még???????????????????????????????
valakinek volt már kuplung baja??, esetleg szét kell szedni az egész blokkot h cseréljem?????
Vagy most mi van nem értem