Ha majd egyszer lehet egy házam a tóparton akkor elértem életem célját Én is nagyon szeretem,sajna Tatabánya egy retkes,sittes,szar óriási tuskókkal az élén...
Jaja, érdemes lenne a nyelvet megtisztítani,még nem csináltam ilyet,szóval érdemes lenne vkit megkérdezni,de nem nagy cucc sztem
ŐŐŐ nemtudom ,ez a yamaha gyerek rs t akar venni R 1 mellé.De lemarattam egy két sorozattal ,de mér akar rs t venni ? csak kérdés......................fikázást nem kérek csak magyarázatot,habár az se fontos mindenkinek a maga dolga
az lehet hogy beragadt!mikor baszogattam a bowdent akkoris azt néztem mintha be lenne ragadva! az mitől van? vegyem ki? pucoljam meg? bekell azt valamivel kenni mikor visszateszem?
áhh hallod én mondom hogy első kanyarba lenyomna mint a szart 2kanyar után elveszteném a fonalat.ez van sajnos nemnagyon vlt alkalmam se kakucsra se Hringre kimenni másik meg az hogy kurvára fltem a mocit nem a pörgetéstő hanem ha akármelyiket bezúzom nemlesz másik az tuti
Az nem az ő stílusa.
De ha az lenne el bújhatnál mögötte a kis ZXR400-addal.
Neki R1-ese van, nehogy azt hidd hogy ákármivel meg lehet egy olyat verni...
arcom nicns de pályázni nemtudok. eccerse voltma még a ringen. erről enyit.inkább kerekezésre meg ide oda mászkálásra fordítottam az udőm az meg amásik hgy sztem else mehetnék:D az rsel meg nemmegyek. sztem akárki lenyomna engem nemaztmondom hogy énvagyok rossi
280-85 és kampó de am nem inkább a kigyorssítás híve vagyok meg kerekezés.kisfaszikám zxr 400al avgy 250tökömtuja meg a sok runneros nagyon mennek.cska amikor 1be ottvagyunk hogy jaj már lassan kilo30felé váltanikéne2be azmeg pakolgatja 3ikba meg assetuom élemég mert nemlátomhovatűnt kicsit gáz. de nembaj lelombozni a sok kis arcost jönmelletem kerekezik lerakja hőúzzaneki figyel engem . még midngi figyel lehagyott mint a szart begurulok mellé pirosnál beállok melé mutatok egyet hogy jóvagy öcsém angyonmegy a járgány megköszöni.és megint aztsetudom hogy ez húztaneki vgy kifogytt a benzin és leáltneki mert úgylemarad.de am velemis ugyna eztcsinálták.van nekünk m.g egy kívéj mátrix robixunk az téle boltbajáró fateromak regelente azzalmegy. elmentme vele motorozni és kiröhögött a gixxeres csóka pirosnál amikor intetem neki . a pofámról amjdle égett a bőr
2rákuplung 90nél tiltás előtt 2000el lerak hogy ráhúzni a gázt hogy necsapjale 170felé lerak ha helyzetengedi sztem ful normális átlagos najó azért a vidin nemvolt egy szép lerakás mert majdhogynem összement a teló:DDnajó azért nem de nemlandolt egy puhán
(1. gáázzzzz 2. fékkkkk )
Jaja, érdemes lenne a nyelvet megtisztítani,még nem csináltam ilyet,szóval érdemes lenne vkit megkérdezni,de nem nagy cucc sztem
HELP PLEASE!
De ha az lenne el bújhatnál mögötte a kis ZXR400-addal.
Neki R1-ese van, nehogy azt hidd hogy ákármivel meg lehet egy olyat verni...